LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Χθες 22:36

Super League: Ο Αστέρας “όρθιος” και με δέκα παίκτες στο Αγρίνιο

Παρά την αποβολή παίκτη του, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να μην ηττηθεί από τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι, στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο, προηγήθηκαν με τον Γιαμπλόνσκι στο 28΄, ενώ ισοφάρισε στο 35΄ ο Παναιτωλικός με τον Λομόνακο.

Ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι στο ματς στο Αγρίνιο θα κυριαρχούσε η δύναμη και οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Καλύτερα ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι που μέσα στο πρώτο ημίωρο είχαν δοκάρι και προηγήθηκαν. Στο 19΄ ο Χουχούμης με «οβίδα» έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Όμως, εννεά λεπτά αργότερα (28΄) μετά την κεφαλιά του Ντέλι και την απόκρουση του Τσάβες, ο Γιαμπλόνσκι πλάσαρε από κοντά για να γράψει το 0-1.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 35΄ μετά από έξοχη πάσα του Μπουζούκη και παράλληλη ασίστ του Τορεχόν, ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος στην «καρδιά» της άμυνας του Αστέρα και ισοφάρισε. Φάση-καρμπόν έγινε και στο 56΄ με νέα ασίστ του Τορεχόν και ξανά εκτελεστή τον Λομόνακο, όμως αυτή τη φορά ο έμπειρος Παπαδόπουλος έσωσε την ομάδα του με σπουδαία επέμβαση. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που δημιουργήθηκε από την ώρα της ισοφάρισης και μέχρι το 70΄ όταν η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε. Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από παρέμβαση του VAR.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Με παίκτη παραπάνω για τουλάχιστον ένα 20λεπτο, ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν στους τρεις βαθμούς. Στο διάστημα έως το τέλος του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός έστησε... πολιορκία γύρω από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Στο 81΄ ο Λιάβας με σουτ έξω από την περιοχή «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Μακελελέ κατάφεραν να διαχειριστούν έξυπνα το χρόνο που απέμενε έως το τέλος και να αποσπάσουν την ισοπαλία.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Κίτρινες: Πέρες, Ντίας, Μλάντεν, Σιέλης - Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καστάνο, Μουνιόθ

Κόκκινη: Τριανταφυλλόπουλος (69΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρουΧθες 23:40 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις και ένταση μετά την έγκριση της πρότασης Σπίρτζη για το πόθεν έσχες. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για συνέδριο και εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΧθες 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Χθες 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πάνω από 150 νέα αιτήματα έλαβαν οι δικηγόροι που τον κατηγορούν για βιασμούς23:59ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου23:48Revenge porn: Ανήλικοι απειλούσαν 14χρονη με “πειραγμένες” φωτογραφίες23:36Παπαστεργίου: App για παράνομη κατάληψη χώρων... στο πρότυπο του “MyCoast”23:23Γαλλία: Σχηματισμός κυβέρνησης εν μέσω αντιδράσεων23:10Ταϊβάν: Αρσιβαρίστας “πλακώθηκε” από μπάρα σε γυμναστήριο (βίντεο)22:56 Super League: Ο Αστέρας “όρθιος” και με δέκα παίκτες στο Αγρίνιο22:43Φεστιβάλ ΚΝΕ - Κουτσούμπας: Εδώ θεριεύει η πεποίθηση ότι η εργατική τάξη θα τα καταφέρει22:31Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό22:17Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate22:04Γκόλντμαν: Ο οδικός χάρτης ΗΠΑ - Κύπρου δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας21:51Μεταναστευτικό - Σάμος: Διαμαρτυρία λιμενικών για εξαντλητικές περιπολίες21:39Δημογραφικό: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 μετά το 199021:26Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας21:12Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο