LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 21:22 | Ανανέωση: Χθες 22:04

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate

Αποδέχθηκε την πρόταση για debate με τον Τραμπ στο CNN η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ. H απάντηση του Τραμπ.

Debate -  Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις αποδέχθηκε πρόσκληση του CNN για να συμμετάσχει σε debate στις 23 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το επιτελείο της.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να συμφωνήσει για το debate αυτό. Είναι το ίδιο σχήμα και πλαίσιο με το debate του CNN στο οποίο συμμετείχε και δήλωσε ότι νίκησε τον Ιούνιο, όταν επαίνεσε τους συντονιστές, τους κανόνες και τα ποσοστά τηλεθέασης του CNN», δηλώνει σε ανακοίνωσή του η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις Τζεν Ο'Μάλει Ντίλον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την πρόσκληση για νέο debate με την δημοκρατική αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις πριν από τις προεδρικές εκλογές.

«Είναι παρά πολύ αργά για να οργανωθεί νέο ντιμπέιτ, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο Τραμπ κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Βόρεια Καρολίνα..

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρουΧθες 23:40 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις και ένταση μετά την έγκριση της πρότασης Σπίρτζη για το πόθεν έσχες. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για συνέδριο και εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΧθες 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Χθες 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πάνω από 150 νέα αιτήματα έλαβαν οι δικηγόροι που τον κατηγορούν για βιασμούς23:59ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου23:48Revenge porn: Ανήλικοι απειλούσαν 14χρονη με “πειραγμένες” φωτογραφίες23:36Παπαστεργίου: App για παράνομη κατάληψη χώρων... στο πρότυπο του “MyCoast”23:23Γαλλία: Σχηματισμός κυβέρνησης εν μέσω αντιδράσεων23:10Ταϊβάν: Αρσιβαρίστας “πλακώθηκε” από μπάρα σε γυμναστήριο (βίντεο)22:56 Super League: Ο Αστέρας “όρθιος” και με δέκα παίκτες στο Αγρίνιο22:43Φεστιβάλ ΚΝΕ - Κουτσούμπας: Εδώ θεριεύει η πεποίθηση ότι η εργατική τάξη θα τα καταφέρει22:31Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό22:17Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate22:04Γκόλντμαν: Ο οδικός χάρτης ΗΠΑ - Κύπρου δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας21:51Μεταναστευτικό - Σάμος: Διαμαρτυρία λιμενικών για εξαντλητικές περιπολίες21:39Δημογραφικό: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 μετά το 199021:26Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας21:12Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο