LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 23:50

Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πάνω από 150 νέα αιτήματα έλαβαν οι δικηγόροι που τον κατηγορούν για βιασμούς

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση βιασμών και κακοποιήσεων από τον Αλ Φαγέντ, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατό του.

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ

Οι δικηγόροι γυναικών που κατηγορούν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις τον Μοχάμεντ αλ Φαγέντ έλαβαν «περισσότερα από 150 νέα αιτήματα» για πληροφορίες εκ μέρους πιθανών θυμάτων και ανθρώπων που έχουν αποδείξεις σε βάρος του πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, έγινε σήμερα γνωστό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου χθες, οι δικηγόροι κατήγγειλαν «25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων».

Τουλάχιστον 37 γυναίκες κατηγορούν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις τον Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, ο οποίος πέθανε τον περασμένο χρόνο σε ηλικία 94 ετών. Τουλάχιστον 5 εξ αυτών λένε ότι τις βίασε αυτός ο άνδρας, πατέρας του τελευταίου συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντότι, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί της σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι την 31η Αυγούστου του 1997.

Η ομάδα των δικηγόρων που εκπροσωπούν τα θύματα έλαβε «περισσότερα από 150 νέα αιτήματα» για ενημέρωση, μετά την προβολή την Πέμπτη το βράδυ από το BBC μιας έρευνας με τίτλο «Αλ Φαγέντ: ένα αρπακτικό στα Harrods».

Πρόκειται για αιτήματα εκ μέρους «επιζησάντων και ανθρώπων που διαθέτουν αποδείξεις σχετικά με τον Αλ Φαγέντ», διευκρίνισαν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Την ίδια ώρα, σήμερα, ένας πρώην προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Fulham FC είπε πως μέτρα είχαν ληφθεί προκειμένου να προστατευτούν οι παίχτριες από τον Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, τον ιδιοκτήτη της ομάδας μεταξύ 1997 και 2013.

«Διάβασα όλες τις εφημερίδες χθες και για να είμαι ειλικρινής, δεν μου προκάλεσαν τεράστια έκπληξη» είπε στο BBC ο Γκέτα Χάουγκενς, ένας πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας της Fulham το διάστημα 2001- 2003.

«Γνωρίζαμε ότι του άρεσαν τα ξανθά νεαρά κορίτσια. Επομένως, είχαμε διασφαλίσει αυτές οι καταστάσεις να μην λαμβάνουν χώρα. Προστατεύσαμε τις παίκτριες», συνέχισε ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα:

Φεστιβάλ ΚΝΕ - Κουτσούμπας: Εδώ θεριεύει η πεποίθηση ότι η εργατική τάξη θα τα καταφέρει

Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρουΧθες 23:40 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις και ένταση μετά την έγκριση της πρότασης Σπίρτζη για το πόθεν έσχες. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για συνέδριο και εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΧθες 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Χθες 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πάνω από 150 νέα αιτήματα έλαβαν οι δικηγόροι που τον κατηγορούν για βιασμούς23:59ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου23:48Revenge porn: Ανήλικοι απειλούσαν 14χρονη με “πειραγμένες” φωτογραφίες23:36Παπαστεργίου: App για παράνομη κατάληψη χώρων... στο πρότυπο του “MyCoast”23:23Γαλλία: Σχηματισμός κυβέρνησης εν μέσω αντιδράσεων23:10Ταϊβάν: Αρσιβαρίστας “πλακώθηκε” από μπάρα σε γυμναστήριο (βίντεο)22:56 Super League: Ο Αστέρας “όρθιος” και με δέκα παίκτες στο Αγρίνιο22:43Φεστιβάλ ΚΝΕ - Κουτσούμπας: Εδώ θεριεύει η πεποίθηση ότι η εργατική τάξη θα τα καταφέρει22:31Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό22:17Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate22:04Γκόλντμαν: Ο οδικός χάρτης ΗΠΑ - Κύπρου δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας21:51Μεταναστευτικό - Σάμος: Διαμαρτυρία λιμενικών για εξαντλητικές περιπολίες21:39Δημογραφικό: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 μετά το 199021:26Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας21:12Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο