LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 10:12 | Ανανέωση: Σήμερα 10:13

ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη

Σάλος από τις πληροφορίες για την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ σε νυχτερινό κέντρο. Τι ζητά ο Κασσελάκης από τους "συντρόφους" του.

ΣΥΡΙΖΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εδώ και καιρό ψάχνουν χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει το περίφημο συνέδριο, που θεωρείται απο πολλούς δεδομένο ότι θα οδηγήσει σε νέα διάσπαση το κόμμα, λόγω των εκλογών. Και πού φαίνεται ότι καταλήγουν στο «παρά πέντε»; Σε μπουζουξίδικο!

Βεβαίως, είναι από τα μεγάλα της Αθήνας, αλλά εκεί; Όπως αναφέρει το «Ποντίκι», στη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου το βράδυ της Πέμπτης (17/10), αυτή η πρόταση εμφανίστηκε ως η μοναδική επιλογή για τις ημερομηνίες 8-10 Νοεμβρίου. Είναι που μετέφεραν την ημερομηνία του Συνεδρίου μία εβδομάδα αργότερα, για να βρουν χώρο επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος στην Αθήνα... Φυσικά, με το που έπεσε η πρόταση στο τραπέζι υπήρξαν αντιδράσεις. Αλλά και δεύτερες σκέψεις: Τι θα μπορούσε να κρύβεται από πίσω...

Γιατί μπορεί το Gazi live να είναι μεγάλο, αλλά 4.000 συνέδρους δεν χωράει... Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πάρει 2.000, τους μισούς δηλαδή. Θέλουν τελικά Συνέδριο με όσο το δυνατόν λιγότερους, όπως υποψιάαζονται κάποιοι; Πάντως, οι αρμόδιοι (βλ. Σβίγκου, Μαυροκεφαλίδης κ.α.) ενημέρωσαν ότι εάν δεν καταστεί δυνατό να γίνει στο Gazi live το συνέδριο, τότε δεν υπάρχει άλλος χώρος και πάει για νέα αναβολή, για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Από την άλλη, με δεδομένο ότι έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή μπουζουξίδικου θα ήταν ίσως μια κάποια λύση.

Πολάκης - Κασσελάκης

Ο Πολάκης και το "πράμα" 

«“Αυτό το ΠΡΑΜΑ πρόεδρος δεν βγαίνει. Όσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό”. Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

Τότε, ο βουλευτής Χανίων απάντησε: «Επειδη κυκλοφορανε διαφορα για αυτα που ειπα στην πολιτικη γραμματεια…Τα ακριβη λογια ηταν : Συμφωνω με την εισηγηση γιατι αυτα που ειπε στις συνεντευξεις του ειναι απαραδεκτα και αποκρουστικα.Η αναφορα πως ντρεπεται να χασει απο βουλευτη του δειχνει εναν εγωπαθη ναρκισο και η αναφορα περι συμμετοχικης αμεσοδημοκρατιας δειχνει αδολφοχιτλερισμο!!! Για να λεμε ολη την αληθεια εσεις οι 87 κλπ την εχετε κανει τη μαλακια με τον αποκλεισμο και τωρα το παιζει πληγωμενος -παραπονεμενος πρίγκηπας !! Αν ερθει κανονικος κοσμος να ψηφισει αυτος ο ναρκισσος δεν θα βγει προεδρος!! Κανει ο,τι ειναι δυνατον για να διωξει κοσμο και καποιοι απο τους 87 με τις συνεντευξεις τους κανουν το ιδιο !!

Ο Στέφανος Κασελάκης σε δήλωση του μετά την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, σε ερώτηση για το αν το site που έχει φτιάξει είναι ένα μήνυμα ότι ετοιμάζει κάποιο νέο κόμμα, απάντησε «Έχουμε ήδη κόμμα. Λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Ας αφήσουν τη βάση να αποφανθεί».

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε και για όσα είπε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ άρχισε να γελάει μόλις του μετέφεραν τη φράση του κ. Πολάκη «αυτό το πράγμα πρόεδρος δεν βγαίνει» κι αποχωρώντας είπε: «Θα τρελαθούμε τελείως»

Συνολικά πέντε βουλευτές ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης , ο Πέτρος Παππάς, η Ραλλία Χριστίδου, η Κυριακή Μάλαμα και η Γιώτα Πούλου είναι στην πόρτα εξόδου, οδηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση κάτω από το ΠΑΣΟΚ, αφού αν από τους 35 φύγουν οι 5, χάνει τη δεύτερη θέση, δηλαδή τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέσσερα ερωτήματα από Κασσελάκη ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη βάζει στο τραπέζι τέσσερα ερωτήματα ενόψει του προγραμματισμένου (για τις 8-10 Νοεμβρίου) Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά άμεσες απαντήσεις, τονίζοντας πως θα είναι καθοριστικές για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης και της συμμετοχής των μελών του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο, με το συνέδριο να έχει αναβληθεί ήδη μία φορά και να σχεδιάζεται να διεξαχθεί σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης που είναι κλειστό για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Τούτων δοθέντων, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που αφορούν το επικείμενο συνέδριο, τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης:

  • Ποιες ακριβώς ενέργειες έχουν γίνει για την αναζήτηση χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου και πότε ξεκίνησαν;
  • Υπάρχει σύμβαση μίσθωσης χώρου;
  • Ποια εταιρεία έχει αναλάβει τη διαδικασία των εκλογών;
  • Γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμη η καμπάνια για το συνέδριο;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι καθοριστική για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης και της συμμετοχής των μελών του κόμματος», αναφέρει το Γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone

Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της!Σήμερα 09:52 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)09:32Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone09:19Σύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕ09:03Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)08:52Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;08:39Συρμός Προαστιακού σε γραμμή Μετρό - Συνδικαλιστές: Έκαναν λάθη και ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός08:25Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο