LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 11:44

Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής

Στην άσφαλτο έχασε την ζωή του ανήλικος οδηγός μηχανής όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Τροχαίο - μηχανή - εικόνα αρχείου

(εικόνα αρχείου)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο Κορωπί καθώς ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Λίγο μετά τις 09:00 επί των οδών Γεωργίου Γόργα και Αναστασίου Ντούνη, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 17χρονος οδηγός της μηχανής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της!Σήμερα 09:52 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φοιτητή για ληστείες – “Εμπνευστήκαμε από βίντεο στο διαδίκτυο και τη μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο