LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 12:01

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου

Το αρμόδιο Συμβούλιο φέρεται να έχει εγκρίνει στον "Λάμπρο" της 17 Νοέμβρη, άδεια απουσίας από τις φυλακές για λίγες μέρες. Δείτε υπό ποιους όρους.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έλαβε 6ήμερη άδεια και θα επιστρέψει στη φυλακή στις 23 Οκτωβρίου, ενώ θα πρέπει κάθε μέρα να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, μέχρι να επιστρέψει στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο «Λάμπρος» της «17Ν» έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε δεκαεπτά δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιωτόπουλος παίρνει άδεια για να βγει από τη φυλακή, καθώς τον Ιούλιο του 2022 είχε πάρει 3ήμερη άδεια, κάτι που είχε προκαλέσει την αντίδραση του τότε δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Ο 80χρονος είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας πριν από λίγο καιρό, καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί φρουρούμενος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚρήτη - Βία ανηλίκων: Κακουργηματική δίωξη για πρώτη φορά για ξύλο μεταξύ μαθητώνΣήμερα 13:48 | Ειδήσεις

Τι υποστήριξε ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε τον 15χρονο και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυοΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα παρέστησε στις αρχές πως δήθεν η ίδια είχε γεννήσει το έμβρυο, το οποίο ωστόσο λίγη ώρα μετά από τον βίαιο διαχωρισμό του από το μητρικό σώμα, έφυγε κι εκείνο από την ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φοιτητή για ληστείες – “Εμπνευστήκαμε από βίντεο στο διαδίκτυο και τη μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο