LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 09:41

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)

Τι δήλωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, σε συνέχεια της ανατίναξης δρόμων και τροχιών σιδηροδρόμων που συνδέουν την Βόρεια με την Νότια Κορέα.

Βόρεια Κορέα - Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν τόνισε πως η Νότια Κορέα είναι μια ξένη και προφανώς εχθρική χώρα, προειδοποιώντας ότι «εάν παραβιάσει την εθνική κυριαρχία μας, θα χρησιμοποιήσουμε βία, άνευ όρων και χωρίς δισταγμό», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Κατά την επίσκεψή του στο αρχηγείο του 2ου Σώματος Στρατού, ο Κιμ υποστήριξε ότι η ανατίναξη τμημάτων του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου στα σύνορα έγινε ώστε «να απαλλαγούμε οριστικά από την ανώφελη αίσθηση συντροφικότητας και τη μη ρεαλιστική αντίληψη περί ενοποίησης» της κορεατικής χερσονήσου.


Αναφερόμενος στη στρατιωτική συνεργασία της Σεούλ με την Ουάσινγκτον, είπε πως καταδεικνύει την ανάγκη ενίσχυσης της Πιονγκγιάνγκ σε ό,τι αφορά την ικανότητα πυρηνικής αποτροπής.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν υπογράμμισε ότι αυτή ήταν η τελευταία προειδοποίηση πως η Βόρεια Κορέα θα καταφύγει στη βία «άνευ όρων και χωρίς δισταγμό, εφόσον παραβιαστεί η εθνική κυριαρχία της από τη Νότια Κορέα, έναν φανατικό εχθρό».

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Συρμός Προαστιακού σε γραμμή Μετρό - Συνδικαλιστές: Έκαναν λάθη και ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός

Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της!Σήμερα 09:52 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)09:32Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone09:19Σύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕ09:03Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)08:52Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;08:39Συρμός Προαστιακού σε γραμμή Μετρό - Συνδικαλιστές: Έκαναν λάθη και ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός08:25Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο