LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Σήμερα 10:23

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή

Τι σιχυρίστηκε στην διάκρεια της δίκης ο... ιδιότροπος αυτός φετιχιστής για να αιτιολογήσει την πράξη του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Γιατί μίλησε για την... ομορφιά της ζωής.

απομιμήσεις - παπούτσια

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 28χρονος ο οποίος έμπαινε στις αυλές σπιτιών των γειτόνων του και μύριζε… τα παπούτσια τους.

Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης ενός μήνα με τριετή αναστολή, για την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, υπό τον όρο της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος σε αρμόδια κοινωνική δομή, ενώ του αναγνώρισε την ελαφρυντική περίσταση της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Ο άντρας συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από μήνυση την οποία κατέθεσε 40χρονος γείτονάς του, ο οποίος τον εντόπισε για πολλοστή φορά να εισέρχεται στην αυλή του, να περιεργάζεται και να μυρίζει τα παπούτσια της οικογένειάς του. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος έμπαινε και σε άλλες αυλές και έκανε την ίδια πράξη.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο γείτονας του κατηγορουμένου ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., είχε στήσει «καρτέρι» στον 28χρονο καθώς γνώριζε ότι έμπαινε στις αυλές για να μυρίζει τα παπούτσια τους και μόλις τον είδε επί το έργον ειδοποίησε την αστυνομία.

«Στην εξώπορτα αφήνουμε τα παπούτσια μας και μια γειτόνισσα με ενημέρωσε για το τι έκανε ο κατηγορούμενος. Της είπα να του μιλήσει, επειδή τον γνώριζε, αλλά τα αρνήθηκε όλα. Ήμαστε γείτονες πάνω από δύο χρόνια αλλά δεν τον γνώριζα. Μετά το καλοκαίρι άφησα σκυλιά στον κήπο μου για να σταματήσει ο κατηγορούμενος. Τότε δεν έκανε κάτι, μόνο περνούσε μπροστά από το σπίτι και κρατούσε το κινητό του, χωρίς να ξέρω αν βιντεοσκοπούσε. Μόλις έβαλα τα σκυλιά μέσα τον Σεπτέμβριο ο γείτονας με ενημέρωσε ότι πάλι μπήκε στην αυλή τη δική μου αλλά και τη δική του», κατέθεσε ο μάρτυρας.

«Θορυβήθηκα και πήγα στην αστυνομία. Μεταξύ άλλων, μου είπαν να καλέσω την Άμεση Δράση όταν τον εντοπίσω να το κάνει. Έτσι έστησα καρτέρι τρεις ημέρες και μόλις τον είδα το πρωί ειδοποίησα την αστυνομία και συνελήφθη. Τον πιάσαμε με τον γείτονα επάνω στην πράξη. Δεν παρουσίασε καμία επιθετική συμπεριφορά, κατάλαβε αμέσως τι έκανε, δεν είχε επιθετική συμπεριφορά. Είπε απλά ότι έπρεπε να σταματήσει, ενώ όταν τον ρώτησε ο γείτονας γιατί το κάνεις, εκείνος απάντησε "γιατί μου ομορφαίνει τη ζωή". Θέλω να τον βοηθήσω και να σταματήσει αυτή την πράξη», σημείωσε ο μάρτυρας.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία και δήλωσε μετανιωμένος. Όπως είπε, μπήκε συνολικά τρεις φορές στις αυλές των σπιτιών, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει γιατί το έκανε.

«Δεν γνωρίζω πώς ακριβώς έφτασα να κάνω αυτή τη πράξη. Νιώθω μεγάλη ντροπή και απογοήτευση για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα ζητήσω υποστήριξη να δω τι συμβαίνει και να μη γίνει χειρότερο. Εργαζόμουν για να βοηθήσω τους γονείς μου και σταμάτησα το καλοκαίρι, είμαι μοναχοπαίδι. Παράλληλα διατηρώ μια σχέση, έπεσαν πολλά μαζί μετά το καλοκαίρι», ανέφερε.

Σχετικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά, παραδέχθηκε ότι μπήκε στις αυλές των γειτόνων του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι κακό.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone

Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της!Σήμερα 09:52 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φοιτητή για ληστείες – “Εμπνευστήκαμε από βίντεο στο διαδίκτυο και τη μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)09:32Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone09:19Σύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕ09:03Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)08:52Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;08:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο