LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 18:59 | Ανανέωση: Σήμερα 19:02

Ομόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό στην Ομόνοια. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Ασθενοφόρο - περιπολικό - μηχανή

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το απόγευμα της Δευτέρας για πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. 

Πιο συγκεκριμένα, στις έξι το απόγευμα υπήρξε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Κρήτης, στην Ομόνοια.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και βρήκαν πέντε κάλυκες στο σημείο.

Αργότερα ενημερώθηκαν ότι στο "Λαϊκό" νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής με τραύμα στον ώμο από πυροβόλο όπλο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς έχει εκτίσει ποινή 15 ετών για ανθρωποκτονία.

Όσον αφορά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια, όταν πέρασε ένα τζιπ από μπροστά και τον πυροβόλησε ο συνοδηγός του οχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟμόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίαςΣήμερα 18:59 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό στην Ομόνοια. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομαΣήμερα 21:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της ανήλικης, την ξυλοκόπησαν την έφτυναν, προσπάθησαν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαίαΣήμερα 19:07 | Ειδήσεις

Άλλη μία τουρκική πρόκληση... αυτή τη φορά στη βραχονησίδα Ζουράφα.

Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η ομολογία 50χρονου σε δημοσιογράφο εκπομπής, ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του που έπασχε από άνοια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδία: Κεραυνός σκότωσε 8 ανθρώπους22:14Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομα22:01Συνέλευση Πολιτών της Ευρώπης: Στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση21:47Φωτιές στην Κολομβία έκαναν στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης 21:34Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!21:20Κόκκινα δάνεια: Ρυθμίσεις για τους αγρότες αλλά και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς (εικόνες)21:06Οπισθοπεριτοναϊκοί όγκοι20:53Ανδριανούπολη: Μαύρο στεφάνι μπροστά από ελληνικό Προξενείο20:39Μεταναστευτικό – Παναγιωτόπουλος: Έχουμε μεγάλη αύξηση των ροών το 202420:25Φάρμακα: Ακριβότερα τα πληρώνουν οι ασθενείς (εικόνες)20:12Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαία 19:57Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη19:44ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Κι εγώ εδώ είμαι...19:30Γαλλία - Δίκη Πελικό: Πρώην σύντροφος του δράστη φοβάται ότι ήταν και η ίδια θύμα βιασμού19:16Ομόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας19:02Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Σλόγκαν στους δρόμους της πόλης δήλωσή του (βίντεο)18:47Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ξεκινά η δίκη για τη σφαγή φοιτήτριας από τον πρώην της18:33Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο