LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: Σήμερα 15:40

Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη

Που αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη, αναμένονται τοπικές βροχές, αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ήπειρο και στην δυτική Στερεά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο κυρίως μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 27 με 29 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που αρχικά στη δυτική Μακεδονία και αργότερα και στην κεντρική, θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στη δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα θαλάσσια πρόσκαιρα νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στο Ιόνιο κυρίως μέχρι τις απογευματινές ώρες. Στη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ήπειρου 3-4 βαθμούςχαμηλότερα).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις στην Κρήτη, μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Τετάρτη

Για την Τετάρτη, στο Ιόνιο και στην Ήπειρο αναμένονται αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς με μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα δυτικά και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 3-4 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί, 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟμόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίαςΣήμερα 18:59 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό στην Ομόνοια. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομαΣήμερα 21:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της ανήλικης, την ξυλοκόπησαν την έφτυναν, προσπάθησαν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαίαΣήμερα 19:07 | Ειδήσεις

Άλλη μία τουρκική πρόκληση... αυτή τη φορά στη βραχονησίδα Ζουράφα.

Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η ομολογία 50χρονου σε δημοσιογράφο εκπομπής, ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του που έπασχε από άνοια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδία: Κεραυνός σκότωσε 8 ανθρώπους22:14Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομα22:01Συνέλευση Πολιτών της Ευρώπης: Στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση21:47Φωτιές στην Κολομβία έκαναν στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης 21:34Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!21:20Κόκκινα δάνεια: Ρυθμίσεις για τους αγρότες αλλά και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς (εικόνες)21:06Οπισθοπεριτοναϊκοί όγκοι20:53Ανδριανούπολη: Μαύρο στεφάνι μπροστά από ελληνικό Προξενείο20:39Μεταναστευτικό – Παναγιωτόπουλος: Έχουμε μεγάλη αύξηση των ροών το 202420:25Φάρμακα: Ακριβότερα τα πληρώνουν οι ασθενείς (εικόνες)20:12Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαία 19:57Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη19:44ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Κι εγώ εδώ είμαι...19:30Γαλλία - Δίκη Πελικό: Πρώην σύντροφος του δράστη φοβάται ότι ήταν και η ίδια θύμα βιασμού19:16Ομόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας19:02Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Σλόγκαν στους δρόμους της πόλης δήλωσή του (βίντεο)18:47Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ξεκινά η δίκη για τη σφαγή φοιτήτριας από τον πρώην της18:33Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο