LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: Χθες 19:30

Κόκκινα δάνεια: Ρυθμίσεις για τους αγρότες αλλά και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς (εικόνες)

Τι αναμένεται να περιλαμβάνουν οι νέες ρυθμίσεις για τα "κόκκινα δάνεια" των αγροτών που θα περιλαμβάνουν και συνεταιρισμούς.

Αγρότες - Καλλιέργειες - Χωράφια - τρακτέρ

Του Νίκου Ρογκάκου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ρύθμιση για τα "κόκκινα" αγροτικά δάνεια, αναμένεται να φέρει η Κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, η οποία θα περιλαμβάνει και τα δάνεια των συνεταιρισμών.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να φέρει τη ρύθμιση αυτή ο Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελλάδας.

Η εν λόγω ρύθμιση αφορά 25.000 μεμονωμένους αγρότες οι οποίοι έχουν “κόκκινα δάνεια” και εκτός από αυτούς αφορά και 760 αγροτικούς συνεταιρισμούς.

Αγρότες - Δάνεια


Οι ρυθμίσεις μεταξύ άλλων είναι:

  • Αναχρηματοδότηση δανείων (επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου κτλ)
  • Απομείωση δανείου
  • Διαγραφή, μερική ή ολική
Αγρότες - Δάνεια
Αγρότες - Δάνεια


Όσον αφορά τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με τους συνεταιρισμούς, είναι μία αναγκαία κίνηση που θα βοηθήσει στην μείωση των τιμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟμόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίαςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό στην Ομόνοια. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Λίβανος - Ισραήλ: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα - Έκκληση στους αμάχους από τον Νετανιάχου (εικόνες)Χθες 22:07 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες νεκρούς και πάνω από 1200 τρυματίες, ανακοίνωσαν οι αρχές του Λιβάνου, από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ που πλέον πλήττουν τη Βηρυτό.

Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομαΧθες 21:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της ανήλικης, την ξυλοκόπησαν την έφτυναν, προσπάθησαν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Ινδία: Κεραυνός σκότωσε 8 ανθρώπουςΧθες 21:24 | Ειδήσεις

Τα 6 από τας θύματα είναι ανήλικοι. Ο κεραυνός έπεσε μαθητές που επέστρεφαν στο χωριό τους από το σχολείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέιτ Γουίνσλετ: Τα στερεότυπα στον χώρο της υποκριτικής23:59Ηλεία: Σύλληψη άνδρα που έβαλε φωτιά σε οικόπεδο23:47Ρενουάρ – Σισλέ: Πίνακες τους βγαίνουν σε δημοπρασία στο Παρίσι23:34Τουρκία - Βλαύνδος: Ανακαλύφθηκε γυναικείο άγαλμα 2000 ετών (βίντεο)23:22Μπαρτσελόνα – Τερ Στέγκεν: Σοκάρει ο τραυματισμός του23:08Νάουσα: Διασώθηκε ζαρκάδι που είχε εγκλωβιστεί μέσα στην πόλη (εικόνες)22:55Παιδιά: Η οθόνη “δυσκολεύει” τις γλωσσικές δεξιότητες22:41Λίβανος - Ισραήλ: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα - Έκκληση στους αμάχους από τον Νετανιάχου (εικόνες)22:27Ινδία: Κεραυνός σκότωσε 8 ανθρώπους22:14Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομα22:01Συνέλευση Πολιτών της Ευρώπης: Στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση21:47Φωτιές στην Κολομβία έκαναν στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης 21:34Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!21:20Κόκκινα δάνεια: Ρυθμίσεις για τους αγρότες αλλά και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς (εικόνες)21:06Οπισθοπεριτοναϊκοί όγκοι20:53Ανδριανούπολη: Μαύρο στεφάνι μπροστά από ελληνικό Προξενείο20:39Μεταναστευτικό – Παναγιωτόπουλος: Έχουμε μεγάλη αύξηση των ροών το 202420:25Φάρμακα: Ακριβότερα τα πληρώνουν οι ασθενείς (εικόνες)20:12Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαία 19:57Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο