LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 17:54

Γαλλία - Δίκη Πελικό: Πρώην σύντροφος του δράστη φοβάται ότι ήταν και η ίδια θύμα βιασμού

Η 33χρονη γυναίκα εξήγησε ότι γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, χάρη στο κοινό τους πάθος για τις μοτοσικλέτες. Πώς περιέγραψε τη σχέση τους

Γαλλία - Βιασμός
Η πρώην σύντροφος ενός από τους 50 κατηγορουμένους για τους βιασμούς που οργάνωνε ο Ντομινίκ Πελικό με θύμα τη σύζυγό του, κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ότι ανησυχούσε διαρκώς πως και η ίδια ενδέχεται να είχε ναρκωθεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον τότε φίλο της.

«Με χειραγωγούσε και ζούσα μέσα στο ψέμα. Λάτρευα τη ζωή μου» αλλά «έχω ακόμη αμφιβολίες», εξήγησε, με δάκρυα στα μάτια, η Εμιλί Ο., η οποία ζούσε επί μια πενταετία με τον Ιγκ. Μ., 39 ετών. Ένα βράδυ του 2019 ο τότε σύντροφός της πήγε στο σπίτι των Πελικό, κατόπιν πρόσκλησης του Ντομινίκ, ο οποίος κατηγορείται ότι επί μία δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ και καλούσε άνδρες που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο να την βιάσουν.

Ο Ιγκ. Μ. κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

«Πίστευα ότι ζούσα μια γαλήνια, μια καρποφόρα ζωή, αλλά έκανα λάθος», είπε η Εμιλί Ο., χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά στον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο χώρισε τον Νοέμβριο του 2020, περίπου έναν χρόνο πριν από την προφυλάκισή του. Ο Ιγκ. Μ. έμεινε επτά μήνες στη φυλακή και σήμερα είναι ελεύθερος υπό όρους.

Η 33χρονη γυναίκα εξήγησε ότι γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, χάρη στο κοινό τους πάθος για τις μοτοσικλέτες. Περιέγραψε έναν σύντροφο που της έδειχνε πάντα σεβασμό, σκεφτόταν τους άλλους και ήταν ήπιων τόνων, αλλά χώρισαν λόγω των «πολλών» εξωσυζυγικών σχέσεών του. Λίγους μήνες αργότερα, η Εμιλί έμαθε ότι ο πρώην σύντροφός της εμπλεκόταν στην υπόθεση του βιασμού της Ζιζέλ Πελικό.

Γαλλία - θύμα βιασμού 72χρονη

Η Εμιλί Ο. θυμήθηκε τότε μια νύχτα του 2019, όταν ξύπνησε καθώς ο σύντροφός της προσπαθούσε να ξεκινήσει μια σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020 «αισθανόταν ζαλάδες». Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αλλά από την έρευνα δεν βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Η Εμιλί Ο. εξήγησε ότι εξακολουθεί να αμφιβάλει, ανησυχεί μήπως ήταν και η ίδια θύμα χωρίς να το γνωρίζει. «Χωρίς αυτή τη δίκη, θα έλεγα ότι είναι αδύνατον. Αλλά τώρα σκέφτομαι ότι είναι πιθανό», είπε, ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Ό,τι και να πει, δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τον πιστέψω», απάντησε εξάλλου σε μια ερώτηση του Στεφάν Μπαμπονό, ενός από τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής, ο οποίος παραλλήλισε τη δική της περίπτωση με εκείνη της Καρολίν Νταριάν, της κόρης του Πελικό, γυμνές φωτογραφίες της οποίας βρέθηκαν στον υπολογιστή του πατέρα της. Η Νταριάν είναι πεπεισμένη ότι ο πατέρας της τη νάρκωνε και, ενδεχομένως, την κακοποίησε, κάτι που εκείνος το αρνείται.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟμόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίαςΣήμερα 18:59 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό στην Ομόνοια. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματία.

Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομαΣήμερα 21:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της ανήλικης, την ξυλοκόπησαν την έφτυναν, προσπάθησαν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαίαΣήμερα 19:07 | Ειδήσεις

Άλλη μία τουρκική πρόκληση... αυτή τη φορά στη βραχονησίδα Ζουράφα.

Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η ομολογία 50χρονου σε δημοσιογράφο εκπομπής, ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του που έπασχε από άνοια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδία: Κεραυνός σκότωσε 8 ανθρώπους22:14Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός μαθήτριας από 25 άτομα22:01Συνέλευση Πολιτών της Ευρώπης: Στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση21:47Φωτιές στην Κολομβία έκαναν στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης 21:34Ιταλία: Ομολόγησε σε απευθείας μετάδοση ότι σκότωσε τη μητέρα του!21:20Κόκκινα δάνεια: Ρυθμίσεις για τους αγρότες αλλά και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς (εικόνες)21:06Οπισθοπεριτοναϊκοί όγκοι20:53Ανδριανούπολη: Μαύρο στεφάνι μπροστά από ελληνικό Προξενείο20:39Μεταναστευτικό – Παναγιωτόπουλος: Έχουμε μεγάλη αύξηση των ροών το 202420:25Φάρμακα: Ακριβότερα τα πληρώνουν οι ασθενείς (εικόνες)20:12Ζουράφα: Τούρκος απόστρατος πλησίασε με σκάφος και “ανέμιζε” την τουρκική σημαία 19:57Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη19:44ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Κι εγώ εδώ είμαι...19:30Γαλλία - Δίκη Πελικό: Πρώην σύντροφος του δράστη φοβάται ότι ήταν και η ίδια θύμα βιασμού19:16Ομόνοια: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας19:02Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Σλόγκαν στους δρόμους της πόλης δήλωσή του (βίντεο)18:47Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ξεκινά η δίκη για τη σφαγή φοιτήτριας από τον πρώην της18:33Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο