LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 07:03

Κωνσταντινούπολη: Τούρκος απειλεί με μαχαίρι Άραβες επιχειρηματίες (βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε βεράντα εστιατορίου και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας.

Τουρκος - Αραβες - μαχαιρι

Αίσθηση προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε βεράντα εστιατορίου στην Κωνσταντινούπολη, με ντόπιο να απειλεί δυο Άραβες επιχειρηματίες.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο δράστης να κραδαίνει ένα μαχαίρι μεγάλων διατάσεων και να απειλεί τους δυο Άραβες, ενώ ταυτόχρονα τους προσβάλει επανειλημμένα.

Η τουρκική αστυνομία ειδοποιήθηκε, έσπευσε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον θερμόαιμο δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡέμος για φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενοςΣήμερα 19:10 | Ειδήσεις

Η νέα ανακοίνωση του γνωστού τραγουδιστή που κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκονταΣήμερα 16:09 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο του ήταν εξαρχής να μην μπορέσω να αναλάβω τα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας» σημειώνει για τον Ράμα ο κ. Μπελέρης

Ακρίβεια - Φον ντερ Λάιεν: Θετική η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για έλεγχο στις πολυεθνικέςΣήμερα 12:35 | Ειδήσεις

Θετική ήταν η απαντητική επιστολή που απέστειλε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την παρέμβασή του για τις ανισότητες στις τιμές των πολυεθνικών μέσα στην ΕΕ.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον ΑΝΤ1: O κακοποιητής μου πήρε το σπίτι μουΧθες 19:51 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η εξομολόγηση ενός θύματος ενδοοικογενειακής βίας στον ΑΝΤ1. Τι είπε για την αντιμετώπιση που έλαβε όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χίος: Επεισόδιο με σκάφος μεταναστών - Πυροβόλησαν προς τους λιμενικούς 20:12Θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον ΑΝΤ1: O κακοποιητής μου πήρε το σπίτι μου19:58ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών19:45Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και βοριάδες το Σάββατο19:31Ρέμος για φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος19:18Ρόδος: Τραγουδιστής επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια εστιατορίου19:04Ύποπτος για revenge porn συνελήφθη και για παιδική πορνογραφία18:52Wibmledon: Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από το διπλό18:39Η Τουρκία συζητά αν είναι πολιτικό ή ιστορικό το σύμβολο των γκρίζων λύκων 18:25Τσίπρας: Η Αριστερά να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα18:11Θεσσαλονίκη: Σε ίδρυμα ο ανήλικος που κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου17:57Γρίπη των Πτηνών - ΕΟΔΥ: “Σχέδιο επί χάρτου” για πιθανά κρούσματα17:44Κατεχόμενα: Ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί στους εορτασμούς της επετείου τουρκικής εισβολής 17:30Λαθρεμπόριο καυσίμων: Διπλό “λουκέτο” από την ΑΑΔΕ σε Ηράκλειο και Κω 17:18 Μητσοτάκης στη Λευκάδα: Περάσαμε στην υλοποίηση και παράδοση σημαντικών έργων (εικόνες) 17:05Athens Energy Summit: Στο κάδρο το υδρογόνο και η πυρηνική ενέργεια16:51Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα 16:38Ρομποτική χειρουργική για διαφραγματοκήλη και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση16:25Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Ιστορικό υψηλό ρυθμίσεων τον Ιούνιο16:12Συνάντηση Πούτιν - Όρμπαν: Οι αντιδράσεις της Ευρώπης και τα σχέδια της Ουγγαρίας 15:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο