LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 18:18

Wibmledon: Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από το διπλό

Τα αδέρφια Τσιτσιπά αποκλείστηκαν από το διπλό στο Wimbledon, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου από το ατομικό. Ο επόμενος αγώνας τους.

Wimbledon - Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Γουίμπλεντον, καθώς, μετά τον χθεσινό (4/7) αποκλεισμό του από τον Εμίλ Ρουουσουβουόρι στο απλό, σήμερα (5/7) έχασε και στο διπλό, όπου αγωνίστηκε με παρτενέρ τον αδελφό του, Πέτρο.

Η αναμέτρηση των αδελφών Τσιτσιπά με τους Αργεντινούς Μάσιμο Γκονζάλες και Αντρές Μολτένι, για τον 1ο γύρο του διπλού, είχε αρχίσει την Τετάρτη 3/7, αλλά διακόπηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το ελληνικό δίδυμο, που σε λίγες εβδομάδες θα αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ηττήθηκε 7-6 (7/3), 6-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας”

Θεσσαλονίκη: Σε ίδρυμα ο ανήλικος που κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου

Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκβιασμοί - Δημοτικοί υπάλληλοι: Φωτογραφίες από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης (ντοκουμέντα)Σήμερα 17:53 | Ειδήσεις

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που δείχνουν τα μέλη της οργάνωσης εκβιαστών την ώρα που κάνουν τις ''συναλλαγές''. Ποιος ο τρόπος δράσης τους και ποια τα μέλη της οργάνωσης που αποτελούνταν από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εκλογές στη Γαλλία: Ο Ατάλ παραμένει πρωθυπουργόςΣήμερα 12:32 | Ειδήσεις

Η απόφαση του Μακρόν για την πρωθυπουργία της Γαλλίας, μετά τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα. Τα νέα δεδομένα για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: Η πλατφόρμα και οδηγίες για την υποβολή του ΔελτίουΣήμερα 15:40 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας. Πότε ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβλή των Μηχανογραφικών Δελτίων.

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του ΕρντογανΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 13:24 | Ειδήσεις

Οι “πρωταγωνιστές” της παρατράπεζας στην Γλυφάδα, η απάτη με “χρυσά κέρδη” και οι “διαδρομές” μέσω φίλου του Ταγίπ Ερντογάν για μεταφορά πετρελαίου από το Ιράν, εν μέσω των διεθνών κυρώσεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στο Διδυμότειχο19:17Καιρός - Τρίτη: Υψηλές θερμοκρασίες, μπόρες και βοριάδες19:03Κρήτη: Ο ΕΕΣ στο πλευρό των εκατοντάδων μεταναστών από το ναυάγιο στη Γαύδο (εικόνες)18:50ΤΑΙΠΕΔ - Βασιλίτσα: Το Χιονοδρομικό Κέντρο παραχωρείται για 25 χρόνια18:37Super League: Στον Ποντένσε το βραβείο για το γκολ της χρονιάς18:24Εκβιασμοί - Δημοτικοί υπάλληλοι: Φωτογραφίες από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης (ντοκουμέντα)18:13Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης17:59Δελφοί: Ζαλίστηκε, έπεσε από τη βεράντα και σκοτώθηκε17:46Γιώργος Στασινός: Πρόεδρος του ΤΕΕ για άλλα 4 χρόνια17:32ΕΕ: Δημιουργήθηκε η πολιτική ομάδα “Πατριώτες” - Από ποια κόμματα αποτελείται 17:19MyCoast: Εκτεταμένοι έλεγχοι στις 14 παραλίες με τις περισσότερες καταγγελίες πολιτών (εικόνες)17:06Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ16:52Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του 16:39Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν16:25Ολυμπιακός: Ανακοινωθήκαν τα φιλικά – πρεμιέρα με Άγιαξ16:13Θεσσαλονίκη: Έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει - Τραυματίστηκε ο υπάλληλος του πρατηρίου15:59Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: Η πλατφόρμα και οδηγίες για την υποβολή του Δελτίου15:46Εκπτώσεις - Θεοδωρικάκος: Ο ενημερωμένος καταναλωτής έχει δύναμη15:34Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου15:21Χαλκίδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – απεγκλωβίστηκε γυναίκα (εικόνες)15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο