LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 19:10 | Ανανέωση: 05 Ιουλίου 2024 19:18

Ρέμος για φοροδιαφυγή: Δεν είμαι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος

Η νέα ανακοίνωση του γνωστού τραγουδιστή που κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Αντώνης Ρέμος

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Αντώνης Ρέμος που βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο τραγουδιστής τονίζει ότι η μόνη δήλωση 50.000 ευρώ που έκανε ήταν την περίοδο της καραντίνας, ενώ κάνει λόγο για ψευδείς πληροφορίες.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ - τάχιστα - να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο.

Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου.

Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους.

Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι.

Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατεχόμενα: Ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί στους εορτασμούς της επετείου τουρκικής εισβολής

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button

Μπελέρης μετά την καθαίρεσή του: Παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα για να μην αναλάβω καθήκοντα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποκλειστικό ΑΝΤ1: Διάσωση ναυαγού στα ανοιχτά της Μυκόνου (βίντεο)Σήμερα 18:58 | Ειδήσεις

Το σκάφος στο οποίο επέβαινε, ναυάγησε μεταξύ Μυκόνου και Τήνου. Διασώθηκε από επιβατηγό πλοίο, εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής.

Εκλογές στη Γαλλία: Ο Ατάλ παραμένει πρωθυπουργόςΣήμερα 12:32 | Ειδήσεις

Η απόφαση του Μακρόν για την πρωθυπουργία της Γαλλίας, μετά τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα. Τα νέα δεδομένα για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Εκβιασμοί - Δημοτικοί υπάλληλοι: Φωτογραφίες από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης (ντοκουμέντα)Σήμερα 17:53 | Ειδήσεις

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που δείχνουν τα μέλη της οργάνωσης εκβιαστών την ώρα που κάνουν τις ''συναλλαγές''. Ποιος ο τρόπος δράσης τους και ποια τα μέλη της οργάνωσης που αποτελούνταν από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του ΕρντογανΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 13:24 | Ειδήσεις

Οι “πρωταγωνιστές” της παρατράπεζας στην Γλυφάδα, η απάτη με “χρυσά κέρδη” και οι “διαδρομές” μέσω φίλου του Ταγίπ Ερντογάν για μεταφορά πετρελαίου από το Ιράν, εν μέσω των διεθνών κυρώσεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ζελένσκι απορρίπτει την μεσολάβηση Όρμπαν για τον τερματισμό του πολέμου20:26Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Τεκνετσίδης20:13Ερυθρά Θάλασσα: Η φρεγάτα Ψαρά καταρρίπτει drone των Χούθι (βίντεο)19:59Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Διάσωση ναυαγού στα ανοιχτά της Μυκόνου (βίντεο)19:44Πέθανε η Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου19:30Φωτιά στο Διδυμότειχο19:17Καιρός - Τρίτη: Υψηλές θερμοκρασίες, μπόρες και βοριάδες19:03Κρήτη: Ο ΕΕΣ στο πλευρό των εκατοντάδων μεταναστών από το ναυάγιο στη Γαύδο (εικόνες)18:50ΤΑΙΠΕΔ - Βασιλίτσα: Το Χιονοδρομικό Κέντρο παραχωρείται για 25 χρόνια18:37Super League: Στον Ποντένσε το βραβείο για το γκολ της χρονιάς18:24Εκβιασμοί - Δημοτικοί υπάλληλοι: Φωτογραφίες από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης (ντοκουμέντα)18:13Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης17:59Δελφοί: Ζαλίστηκε, έπεσε από τη βεράντα και σκοτώθηκε17:46Γιώργος Στασινός: Πρόεδρος του ΤΕΕ για άλλα 4 χρόνια17:32ΕΕ: Δημιουργήθηκε η πολιτική ομάδα “Πατριώτες” - Από ποια κόμματα αποτελείται 17:19MyCoast: Εκτεταμένοι έλεγχοι στις 14 παραλίες με τις περισσότερες καταγγελίες πολιτών (εικόνες)17:06Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ16:52Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του 16:39Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν16:25Ολυμπιακός: Ανακοινωθήκαν τα φιλικά – πρεμιέρα με Άγιαξ16:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο