LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 17:04

Missing alert για την εξαφάνιση 51χρονης

Πού την είδε κάποιος για τελευταία φορά. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert - Εξαφάνιση αγνοουμένου

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές μετά από την εξαφάνιση της 51 Μαρία Κολυβά από το Λαύριο..

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει τα εξής:

Την 01/07/2024, μεσημεριανές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου, η Μαρία Κολυβά, 51 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Κολυβά σήμερα στις 02/07/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Κολυβά έχει ύψος 1,60 μ., είναι εύσωμη, έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Είναι άγνωστο τι φορούσε, ενώ εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της, μάρκας Toyota Corolla του 2005, χρώματος ασημί.

Missing alert - ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΥΒΑ

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρεςΣήμερα 18:46 | Ειδήσεις

Μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην Αττική την Πέμπτη, ενώ καταγράφηκε πλήθος κεραυνών, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν και φωτιές.

Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τραγουδιστή: “Δεν κλήθηκα ποτέ από την Αρχή για εξηγήσεις”Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή μετά τη δέσμευση της περιουσίας του και τη γνωστοποίηση του θέματος προς τα ΜΜΕ.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό - Οικογένεια θύματος: Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη τουΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Σε δήλωση που εξέδωσε, η οικογένεια υποστηρίζει ότι "έχουν ειπωθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας" για το θύμα της "εκτέλεσης".

Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειαςΣήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η ισορροπία στην αγορά απασχόλησαν το 13ο Athens Energy Summit.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χειροπέδες σε γιατρό του ΕΣΥ που... “ξέχασε” να δηλώσει το οικόπεδό του20:48Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή20:34Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειας20:21Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 (εικόνες)20:08Εκλογές - Μεγάλη Βρετανία: Αντίστροφη μέτρηση για πολιτική αλλαγή19:54Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό - Οικογένεια θύματος: Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του19:41Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τραγουδιστή: “Δεν κλήθηκα ποτέ από την Αρχή για εξηγήσεις”19:27ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”19:15Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Πειραιά19:03Κακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρες18:49Συνέδριο Economist - Χατζηδάκης: Εξορθολογισμός στα επιδόματα χωρίς αλλαγή του προϋπολογισμού18:36Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα18:22Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)18:09Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο