LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 16:44 | Ανανέωση: 04 Ιουλίου 2024 17:42

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε

Η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος στις Αρχές για το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Αυγενάκης

Μήνυση για εξύβριση και απειλή κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου κατά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή του, ο 22χρονος εξηγεί πώς έγινε το περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε με τον ίδιο να εξηγεί στον Λευτέρη Αυγενάκη ότι, δεν μπορεί να ανοίξει την πύλη και τον βουλευτή να μην το δέχεται.

«Ο κ. Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη.

Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο να προσέλθει στην πύλη, αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business, και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει.

Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μου τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε, αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνο μου το οποίο σήκωσε εκείνος.

Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί».

Οι αστυνομικοί σε αρχικό στάδιο παρότι δεν είχε υποβληθεί μήνυση είχαν κάνει εγγραφή και αναφορά του περιστατικού και είπαν στον υπάλληλο ότι αν επιθυμεί μπορεί να υποβάλει μήνυση οπότε θέλει κάτι που έγινε χθες για εξύβριση και απειλή.

Την ίδια ώρα έγιναν και καταγγελίες από εκπρόσωπους εργαζομένων έγινε παρέμβαση του εισαγγελέα.

 Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι:

  • βία κατά υπάλληλου,
  • διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης και
  • παράνομη βία και
  • φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Ενώ χθες, ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.


Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίοΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Σειρά από βολές κατά σμήνους μη επανδρωμένων αεροσκαφών έκτέλεσε το πλήρωμα της φρεγάτας, που συνεχίζει την αποστολή της στην Ερυθρά Θάλασσα, στο πλαίσιο της επιχείρησης "ΑΣΠΙΔΕΣ".

Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργόςΣήμερα 09:22 | Ειδήσεις

Αντιμέτωπος με εισαγγελέα και ανακριτή είναι ο άνδρας που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη. Που "κλειδώνουν" οι έρευνες για τον εντολέα του "συμβολαίου θανάτου".

Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: 6 συμβουλές για την συμπλήρωση τουΣήμερα 08:34 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων όσων πήραν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 

Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσίαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Στις κάλπες προσέρχοναι δεκάδες εκατομμύρια ψηφοφόρων, σε μία από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την Γαλλία και για όλη την Ευρώπη, λόγω της ανόδου της ακροδεξιάς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στην Ηλεία: 58 μετασεισμοί ακολούθησαν την αρχική δόνηση09:37Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός09:24Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)09:12“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο08:586ημερη εργασία: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις08:45Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: 6 συμβουλές για την συμπλήρωση του08:31Αυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)08:18Εορτολόγιο - 7 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:04ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:04Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)07:52Copa America - Κολομβία: Ο Ροντρίγκες την έστειλε στους ημιτελικούς (βίντεο)07:38Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσία07:25Καιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίας07:11Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο