LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 16:21

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την επικράτεια. Πού αναμένονται τα φαινόμενα. Η ένταση των ανέμων.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35, τοπικά 36 βαθμούς και στην νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από δυτικές 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 και στα ηπειρωτικά έως 35, τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στην ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Σποράδες αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλία γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στις Σποράδες τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Για το Σάββατο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 έως 5 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 34 με 36 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 και κατά τόπους στη νότια Κρήτη τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουση

Προολυμπιακό: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάνει το ματς με Σλοβενία

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Φάρατζ, η νίκη Εργατικών και η συντριβή του Σούνακ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊόΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Θρήνος για το κορίτσι, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Πότε θα απολογηθεί ο άνδρας και πού θα παραμείνει ως τότε. Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του σχετικά με τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)Σήμερα 10:30 | Ειδήσεις

Εκατομμύρια ευρώ είχαν εισπραχθεί από ιδιοκτήτες καταστημάτων. Πως δρούσε το κύκλωμα και με πόσα "πληρωνόταν" κάθε μέλος του.  Πάνω από 400.000 ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του.

Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενήςΣήμερα 12:44 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η καταγγελία. Γιατί δεν μπορούσε να γίνει η επείγουσα διακομιδή του ασθενούς με κάποιο από τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊό13:39Φωτιά στη Λέσβο - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα13:26Πέθανε ο γιατρός που υπέστη εγκεφαλικό στην εφημερία του13:12Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενής12:59Λέσβος - Ανδρουλάκης: Το “επιτελικό κράτος” είναι ένα κλειστό αρχηγείο και το ΕΣΥ καταρρέει (εικόνες)12:45ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά12:32Θερινές εκπτώσεις: Οδηγίες για τους καταναλωτές12:18Υπερτουρισμός - Βαρκελώνη: διαδηλωτές έδιωξαν τουρίστες από εστιατόρια με... νεροπίστολα (βίντεο)12:05Μύκονος: Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου λειτουργεί και πάλι (εικόνες)11:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα11:38Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)11:25Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”11:11Ανάρτηση Μητσοτάκη: Η ανάταξη του ΕΣΥ, οι προσλήψεις, η ακρίβεια και οι Coldplay10:58Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα10:45Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)10:31Γάζα: Πολύνεκρος βομβαρδισμός σε σχολείο - καταφύγιο αμάχων (εικόνες)10:17Ποια ήταν η Αγία Κυριακή που εορτάζει στις 7 Ιουλίου10:04ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας09:50Σεισμός στην Ηλεία: 58 μετασεισμοί ακολούθησαν την αρχική δόνηση09:37Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός09:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο