LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 10:32

ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση παππού, γιού και εγγονού που ετοίμαζαν το τροχόσπιτο για τις διακοπές τους, την στιγμή της τρομερής έκρηξης.

ΗΠΑ - Τροχόσπιτο - φωτιά - έκρηξη

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μετά από την έκρηξη σε ένα τροχόσπιτο και την φωτιά που ακολούθως το κατέστρεψε ολοκληρωτικά.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Πίμποντι της Μασαχουσέτης, στις ΗΠΑ.

Ένας παππούς, ο γιός του και ο εγγονός του προετοίμαζαν το τροχόσπιτο για τις οικογενειακές διακοπές που θα περνούσαν στο Γκράν Κάνιον, όταν στο όχημα προκλήθηκε έκρηξη, ενώ ήταν παρκαρισμένο.

Κάμερα ασφαλείας από σπίτι της περιοχής έχει καταγράψει την φωτιά, καθώς και έναν άνδρα να τρέχει, ενώ τα ρούχα του βγάζουν καπνούς και να κυλιέται στο έδαφος για να σβήσει την φωτιά στα ενδύματα.

ΗΠΑ - Τροχόσπιτο - φωτιά - έκρηξη

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης που έφτασε για να αντιμετωπίσει την φωτιά, ανέφερε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα, με θάνατο κάποιου από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο όχημα ή με τυχόν εξάπλωση της πυρκαγιάς σε σπίτια της περιοχής.

Ακόμη, οι Αρχές διερευνούν τα αίτια της έκρηξης στο τροχόσπιτο.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)

“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίαςΧθες 16:16 | Ειδήσεις

Την ανιούσα παίρνει και πάλι ο υδράργυρος. Πόση θα είναι η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσίαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Στις κάλπες προσέρχοναι δεκάδες εκατομμύρια ψηφοφόρων, σε μία από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την Γαλλία και για όλη την Ευρώπη, λόγω της ανόδου της ακροδεξιάς.

Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

Οι Ουρουγουανοί λύγισαν την Σελεσάο στα πέναλτι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης που προβάλλεται απευθείας από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδαςΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 22:41 | Ειδήσεις

Αναλυτικά ο "χάρτης" των πληρωμών από την ΔΥΠΑ και τον ΕΦΚΑ μέχρι τις 12 Ιουλίου. Ποια επιδόματα και εφάπαξ θα καταβληθούν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)08:18ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:04Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)07:52Copa America - Κολομβία: Ο Ροντρίγκες την έστειλε στους ημιτελικούς (βίντεο)07:38Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσία07:25Καιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίας07:11Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39Αλτσχάιμερ – Καφεΐνη: Τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επιβράδυνση της νόσου22:25Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο Μανταμάδο22:12ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών21:58Euro 2024: Η Αγγλία στα ημιτελικά21:45Διατροφή: Ζούμε στα 70 ανάλογα με το τι τρώμε στα 4021:31Δήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούς21:18Σεισμός στο Ιόνιο21:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο