LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 17:27

Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)

Στην δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που ρήμαζε σπίτια και έκλεβε αυτοκίνητα στην Ανατολική Αττική.

κλοπη σπιτιου

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια στην Ανατολική Αττική. Ακόμη σε βίντεο που δημοσιευτήκαν φαίνεται από κάμερες ασφαλείας η δράση των μελών.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, βιντεοληπτικό υλικό κατά τη διάπραξη κλοπών, η ασκηθείσα ποινική δίωξη καθώς και οι φωτογραφίες -11- ατόμων μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνταν στη συστηματική τέλεση κλοπών από οικίες στην ανατολική Αττική (Σχετικό το από 27-04-2024 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή από κοινού που τελέστηκε από περισσότερους που είχαν οργανωθεί με την τέλεση κλοπών και τελέστηκε από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική αξία αφαιρεθέντων άνω των 120.000 ευρώ και συνέργεια σε αυτή, ληστεία [ληστρική κλοπή] από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διευκόλυνση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών»

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία

Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνάρτηση Μητσοτάκη: Η ανάταξη του ΕΣΥ, οι προσλήψεις, η ακρίβεια και οι ColdplayΣήμερα 10:50 | Ειδήσεις

Με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων καταπιάνεται ο Πρωθυπουργός στην εβδομαδίαια ανασκόπηση του, μέσω των social media.

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Πότε θα απολογηθεί ο άνδρας και πού θα παραμείνει ως τότε. Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του σχετικά με τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιάΣήμερα 12:32 | Ειδήσεις

Πώς ξεκίνησε το περιστατικό του έντονου διαπληκτισμού και πώς κατέληξε στην απόπειρα κάποιων να κάψουν στρώμα στους χώρους κράτησης. Παρενέβη και η Πυροσβεστική.

Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)Σήμερα 10:30 | Ειδήσεις

Εκατομμύρια ευρώ είχαν εισπραχθεί από ιδιοκτήτες καταστημάτων. Πως δρούσε το κύκλωμα και με πόσα "πληρωνόταν" κάθε μέλος του.  Πάνω από 400.000 ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λέσβος - Ανδρουλάκης: Το “επιτελικό κράτος” είναι ένα κλειστό αρχηγείο και το ΕΣΥ καταρρέει (εικόνες)12:45ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κρατούμενοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά12:32Θερινές εκπτώσεις: Οδηγίες για τους καταναλωτές12:18Υπερτουρισμός - Βαρκελώνη: διαδηλωτές έδιωξαν τουρίστες από εστιατόρια με... νεροπίστολα (βίντεο)12:05Μύκονος: Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου λειτουργεί και πάλι (εικόνες)11:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα11:38Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)11:25Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”11:11Ανάρτηση Μητσοτάκη: Η ανάταξη του ΕΣΥ, οι προσλήψεις, η ακρίβεια και οι Coldplay10:58Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα10:45Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)10:31Γάζα: Πολύνεκρος βομβαρδισμός σε σχολείο - καταφύγιο αμάχων (εικόνες)10:17Ποια ήταν η Αγία Κυριακή που εορτάζει στις 7 Ιουλίου10:04ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας09:50Σεισμός στην Ηλεία: 58 μετασεισμοί ακολούθησαν την αρχική δόνηση09:37Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός09:24Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)09:12“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο08:586ημερη εργασία: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις08:45Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: 6 συμβουλές για την συμπλήρωση του08:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο