LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 14:11

Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία ανήλικη στα χέρια ενός διαρρήκτη που αποπειράθηκε να την βιάσει.

Κορίτσι - ανήλικη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Τετάρτη μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ένας 28χρονος αθίγγανος κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Την 28η Ιουνίου 2024 και περί ώραν 03:10 ο ανωτέρω κατηγορούμενος εισήλθε από την κεντρική θύρα στην οικία ημεδαπού με σκοπό αρχικά να αφαιρέσει αντικείμενα κι αφού είδε ξαπλωμένη την 13χρονη κόρη του να κοιμάται, της άσκησε σωματική και ψυχολογική βία κλείνοντας με δύναμη το στόμα της, με σκοπό να προχωρήσει σε σεξουαλική συνεύρεση μαζί της παρά την θέλησή της.

Αφού ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το μόριο του ήταν σε στύση, πλησίασε την ανήλικη με το σώμα του και το κορίτσι ούρλιαζε με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Ο 28χρονος όταν κατάλαβε ότι ξύπνησε το παιδί έπιασε με γρήγορη κίνηση με το χέρι του και του έκλεισε το στόμα, λέγοντάς του «μην μιλάς, ηρέμησε», «Ησυχία, ησυχία μην μας ακούσει κανένας».

Το κορίτσι τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει. Τότε του είπε ξανά και ψιθυριστά «Μην κλαις, ησυχία».

Οταν τον είδε γυμνό άρχισε να ουρλιάζει κι εκείνος μάζεψε το παντελόνι του γρήγορα και πήγε στο διπλανό δωμάτιο.
Αμέσως μετά κατέβηκε ο παππούς της από τον επάνω όροφο, τον ενημέρωσε και εκείνος ήλεγξε το χώρο κι έμαθε ότι αφού πρώτα πήγε να φύγει από ένα παράθυρο και δεν τα κατάφερε έφυγε από την πόρτα που βλέπει την αυλή.

Αμέσως μετά μετέβη σε κατάστημα με την επωνυμία «στο Φρύ Κάσου, προέβη στην αφαίρεση δύο κινητών τηλεφώνων, οκτώ μπουκαλιών μπύρας και του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και τέλος προέβη σε φθορά μιας κάμερας, αφού προηγουμένως χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο ως φακό και την μπλούζα που αφαίρεσε από την οικία με σκοπό να αποκρύψει τα αποτυπώματά του.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Κάσου την 17:30 ώρα της 28ης Ιουνίου 2024 στο Φρυ Κάσου.

Απολογούμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται λέγοντας ότι λίγες μέρες πριν έκανε κάτι εργασίες έξω από την οικία της ανήλικης, την είδε και του άρεσε κι αποφάσισε να μπεί στην οικία της για να κλέψει έχοντας με την μπλούζα του καλυμμένο το πρόσωπό του.

Οταν είδε το κορίτσι αποφάσισε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και αποπειράθηκε να την βιάσει!

Μάλιστα τόνισε πως γνώριζε πως ήταν ανήλικη ενώ επεσήμανε ότι έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.


Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)Σήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Μόλις 10 μηνών ήταν το νεαρότερο από τα τρία νεκρά παιδιά. Ακόμη τέσσερα παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσίαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Στις κάλπες προσέρχοναι δεκάδες εκατομμύρια ψηφοφόρων, σε μία από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την Γαλλία και για όλη την Ευρώπη, λόγω της ανόδου της ακροδεξιάς.

Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

Οι Ουρουγουανοί λύγισαν την Σελεσάο στα πέναλτι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης που προβάλλεται απευθείας από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδαςΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 22:41 | Ειδήσεις

Αναλυτικά ο "χάρτης" των πληρωμών από την ΔΥΠΑ και τον ΕΦΚΑ μέχρι τις 12 Ιουλίου. Ποια επιδόματα και εφάπαξ θα καταβληθούν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανελλαδικές - Μηχανογραφικό: 6 συμβουλές για την συμπλήρωση του08:31Αυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)08:18ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:04Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)07:52Copa America - Κολομβία: Ο Ροντρίγκες την έστειλε στους ημιτελικούς (βίντεο)07:38Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσία07:25Καιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίας07:11Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39Αλτσχάιμερ – Καφεΐνη: Τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επιβράδυνση της νόσου22:25Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο Μανταμάδο22:12ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών21:58Euro 2024: Η Αγγλία στα ημιτελικά21:45Διατροφή: Ζούμε στα 70 ανάλογα με το τι τρώμε στα 4021:31Δήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούς21:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο