LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 14:20

Φωτιά στην Κερατέα: Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί (εικόνες)

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στην Κερατέα όπου πνέουν δυνατοί άνεμοι. Είναι η τρίτη φωτιά μέσα σε δέκα ημέρες στην περιοχή.

φωτια κερατεα

Ενισχύονται οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Κερατέα, όπου είναι σε εξέλιξη η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Πλάκα.

Παράλληλα, λόγω της φωτιάς, εκκενώνονται οικισμοί. Στις 13:46 εστάλη νέο μήνυμα από το 112 που αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Μαρκάτι και 'Αγιο Γεώργιο Θωρικού απομακρυνθείτε μέσω Π.Ε.Ο. Αθηνών-Λαυρίου προς Λαύριο». Υπενθυμίζεται ότι στις 12:35, είχε σταλεί μήνυμα από το 112 που καλούσε όσους βρίσκονταν στους οικισμούς Παλαιοκαμάριζα, Μαρκάτι, Πλάκα και Πανόραμα στη Κερατέα να απομακρυνθούν Π.Ε.Ο. Αθηνών-Λαυρίου προς Λαύριο.

Στην Κερατέα από την πρώτη στιγμή τεράστια κινητοποίηση, αυτή την ώρα επιχειρούν 138 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος, 36 οχήματα, 8 ελικόπτερα και 9 αεροσκάφη. Κάνουν συνεχείς ρίψεις, εν μέσω ισχυρών ανέμων, με ριπές 9 bf.
Πρώτες αναφορές από το πεδίο για 2-3 καμμένα σπίτια.

Βίντεο δείχνουν τις φλόγες να έχουν μπει μέσα σε σπίτια. 

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις:

Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην Κερατέα, η Αστυνομία προχώρησε σε εκτροπές κυκλοφορίας:

  • Παλαιά λεωφόρος Λαυρίου και λεωφόρος Πλάκας από την πλευρά Τογάνι
  • Παλαιά λεωφόρος Λαυρίου και λεωφόρος Πλάκας από την είσοδο για Μαρκάτ

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος

Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”

“Επενδυτής” του άδειασε τον λογαριασμό και τον…έβαλε να δανειστεί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)Σήμερα 09:50 | Ειδήσεις

Ντοκουμέντο - σοκ από την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Η ενέδρα θανάτου και τα σενάρια για εκτέλεση "λάθος ατόμου".

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνησηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, που αποδόμησαν την κυβερνητική πολιτική. Οι πρώτες αντιδράσεις για τις ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζιΣήμερα 12:27 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η κακοκαιρία και ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα. Αναλυτικά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Ρεύμα: Τα τιμολόγια του ΙουλίουΣήμερα 09:29 | Ειδήσεις

Συγκράτηση των αυξήσεων από την ΔΕΗ, σε σχέση με τις αυξήσεις στις τιμές της χονδρικής, καταγράφεται στις ανακοινώσεις των παρόχων για τα τιμολόγια ρεύματος του Ιουλίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ13:57Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη13:46Αμαλιάδα: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά κατά την κατάσβεση φωτιάς13:35Τούρκος Υπουργός Μεταφορών: Το 2026 θα αυξήσουμε την κυριαρχία Τουρκίας και “ΤΔΒΚ” στην “Γαλάζια Πατρίδα”13:21Φυλακές Ιωαννίνων: Αστυνομικός και σωφρονιστικοί έγιναν “βαποράκια” κρατούμενου (εικόνες)13:08Ο “κόφτης” της Κομισιόν και οι…. ενστάσεις των Ευρωπαίων12:55Κηφισός: Μποτιλιάρισμα 16 χιλιομέτρων!12:41Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζι12:28Hisense: Μεγάλος χορηγός του Euro 202412:15Συρία: Η Τουρκία στέλνει στρατιωτικές ενισχύσεις – “Δεν θα πετύχουν τον στόχο τους”12:03Ρόδος - εξαφάνιση 3 παιδιών: Τέλος στο θρίλερ11:50Ακαθάριστα οικόπεδα: Τελευταία διορία για τις δηλώσεις11:36Νετανιάχου - Γάζα: Ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της επιχείρησης κατά της Χαμάς11:23Φωτιά στην Κρήτη: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γεράκι (εικόνες)11:10Πάτρα - Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η σεξουαλική κακοποίηση, οι συγγενείς και η διαμάχη των γονέων (βίντεο)10:58Κρήτη: Παράνομο αποστακτήριο εντοπίστηκε σε αποθήκη (εικόνες)10:45Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας10:31Ηράκλειο: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία χιλιάδων δέντρων (εικόνες)10:18Δροσιά: Δέντρο έπεσε σε κολώνα ηλεκτρισμού (βίντεο)10:06Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)09:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο