LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 08:54

Δροσιά: Δέντρο έπεσε σε κολώνα ηλεκτρισμού (βίντεο)

Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός και καταστροφές από την πτώση δέντρου το πρωί στη Δροσιά.

ΔΡΟΣΙΑ

Πάνω σε κολώνα του ηλεκτρισμού έπεσαν δύο μεγάλα πεύκα, στη Δροσιά, που είχαν από καιρό πάρει κλήση.

Τα δέντρα έπεσαν τα ξημερώματα της Τρίτης και τα «συγκράτησε» η κολώνα, από το να «προσγειωθούν» στο απέναντι σπίτι του στενού δρόμου.

Νωρίς το πρωί έφτασαν στο σημείο συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, που αφού διέκοψαν το ρεύμα, έκοψαν τα δέντρα, ώστε να απελευθερωθεί η κολώνα.

Τα δέντρα βρίσκονταν σε αυλή σπιτιού, με τους κατοίκους να δηλώνουν στον ΑΝΤ1 ότι, είχαν προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τα κόψει, ενώ το 2017 είχαν στείλει και σχετικό εξώδικο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί μαζί μας μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)Σήμερα 11:01 | Ειδήσεις

Τι άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για το ενδεχόμενο μελλοντικής υποψηφιότητάς του κ. Αυγενάκη.

Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)Σήμερα 09:53 | Ειδήσεις

Ο εκτροφέας ισχυρίστηκε ότι ακρωτηρίασε τα πανέμορφα πουλιά για να μην αποδράσουν. Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στη δήλωσή της η οικογένεια του 54χονου θύματος της "εκτέλεσης" στο Νέο Ψυχικό. Το βιντεοληπτικό υλικό και τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί μαζί μας μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)11:04Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Μπάιντεν προς συνεργάτες και χορηγούς: Είμαι υποψήφιος, δεν παραιτούμαι08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο