LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 09:39

Ηράκλειο: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία χιλιάδων δέντρων (εικόνες)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στην Κρήτη, με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης, όπλα, χρήματα και «σύνεργα» να εντοπίζονται από τις Αρχές.

Χασισοφυτεία - Κρήτη

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων (τριών ημεδαπών και ενός αλλοδαπού) που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για κατά περίπτωση παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Η επιχείρηση σύμφωνα με την αστυνομία, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα, σε περιοχές των Δήμων Αποκορώνου, Μυλοποτάμου και Μαλεβιζίου και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται τέσσερα ακόμα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί.

Στη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί σε δασώδη δύσβατη περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη έκταση φυτεία όπου καλλιεργούνταν επιμελώς 1.530 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζωθήκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας εντοπίσθηκε αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη. Επιπλέον, σε ταυτόχρονα συντονισμένες έρευνες σε σπίτια, υπαίθριους χώρους, αποθήκες και ποιμνιοστάσια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό πόσο των 47.850 ευρώ, 52 δενδρύλλια κάνναβης, 162 σπόροι κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 267,4 γραμμαρίων, 1.012 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, όπλο τύπου ρέπλικα, 5 γεμιστήρες τυφεκίου και πυροβόλου όπλου, φλογοκρύπτη πυροβόλου όπλου (τυφεκίου), κροτίδα με φυτίλι, 3 ζυγαριές ακριβείας, υλικά συσκευασίας, τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις και 11 κινητές τηλεφωνικές συσκευές.

Χασισοφυτεία - Κρήτη

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 9 οχήματα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Στην επιχείρηση που στήθηκε, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Μεσσαράς, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.

Χασισοφυτεία - Κρήτη

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εικόνες: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

 Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)Σήμερα 11:01 | Ειδήσεις

Τι άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για το ενδεχόμενο μελλοντικής υποψηφιότητάς του κ. Αυγενάκη.

Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)Σήμερα 09:53 | Ειδήσεις

Ο εκτροφέας ισχυρίστηκε ότι ακρωτηρίασε τα πανέμορφα πουλιά για να μην αποδράσουν. Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στη δήλωσή της η οικογένεια του 54χονου θύματος της "εκτέλεσης" στο Νέο Ψυχικό. Το βιντεοληπτικό υλικό και τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές.

ΗΠΑ: Πέθανε παιδί που “έμεινε” σε αυτοκίνητο για ώρες μέσα στην ζέστη! (βίντεο)Σήμερα 11:29 | Ειδήσεις

Ακόμη μια τραγωδία στις ΗΠΑ με παιδί που εν μέσω υψηλών θερμοκρασίων, έμεινε “ξεχασμένο” για πολλές ώρες μέσα σε αυτοκίνητο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ: Ανατολή ή... “δύση” του “πράσινου ήλιου”11:56ΗΠΑ: Πέθανε παιδί που “έμεινε” σε αυτοκίνητο για ώρες μέσα στην ζέστη! (βίντεο)11:43Σκιάθος: Έκλεβε αυτοκίνητα γιατί... τον χώρισε η κοπέλα του11:30F1: Το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+11:17Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)11:04Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Μπάιντεν προς συνεργάτες και χορηγούς: Είμαι υποψήφιος, δεν παραιτούμαι08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο