LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 10:32 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2024 10:45

Κρήτη: Παράνομο αποστακτήριο εντοπίστηκε σε αποθήκη (εικόνες)

Αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης έφερε στο «φως» παράνομο αποστακτήριο που είχε «στηθεί» σε αποθήκη. Τι εντόπισαν οι Αρχές.

 Αποστακτήριο - Κρήτη

Παράνομο αποστακτήριο παραγωγής αλκοολούχων ποτών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθηκών σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, εντοπίστηκε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Μάλιστα συνελήφθη ένα άτομο για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και ειδικές διατάξεις που αφορούν την αιθυλική αλκοόλη και τα αλκοολούχα ποτά.

Ειδικότερα, κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθηκών εγκαταστημένος εξοπλισμός συστήματος απόσταξης αλκοολούχων ποτών. Επιπλέον, κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 200 λίτρα αλκοολούχου υγρού, 37,5 τόνοι αλκοολούχου μείγματος σε ζύμωση, ποσότητα σκόνης για την υποβοήθηση της ζύμωσης και ποσότητα καθαρτικού υγρού.

Αποστακτήριο - Κρήτη

Τα κατασχεθέντα υγρά θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους ώστε να προσδιοριστεί η χημική τους σύσταση και να επιβληθούν οι ανάλογοι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε./ Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Αττικής/Υποδιεύθυνση Β'/ Τμήμα Η' και με την συνδρομή αστυνομικών Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Αποστακτήριο - Κρήτη

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Εικόνες: neakriti.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Δροσιά: Δέντρο έπεσε σε κολώνα ηλεκτρισμού (βίντεο)

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούςΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Πολλές εστίες φωτιές έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε Διόνυσο και Γραμματικό. Οι περισσότερες έχουν προκληθεί από πτώση κεραυνών. 

Κακοκαιρία: Το 112 “χτύπησε” στην Αττική – Έρχονται καταιγίδες με κεραυνούςΣήμερα 12:17 | Ειδήσεις

Τι συστάσεις δίνουν προς τους πολίτες οι αρχές τις Πολιτικής Προστασίας. Ποια καιρικά φαινόμενα αναμένονται και πού.

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφουΣήμερα 11:56 | Ειδήσεις

Ποια νέα στοιχεία προκύπτουν για τη στυγερή δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)Σήμερα 11:01 | Ειδήσεις

Τι άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για το ενδεχόμενο μελλοντικής υποψηφιότητάς του κ. Αυγενάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΔ: Σύννεφα εσωστρέφειας στον “γαλάζιο ουρανό”13:03Φωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούς12:50Ρεύμα: Πόσο εξοικονομεί ένα νοικοκυριό που άλλαξε πάροχο και τιμολόγιο το 2024; 12:37Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου12:23Κακοκαιρία: Το 112 “χτύπησε” στην Αττική – Έρχονται καταιγίδες με κεραυνούς12:10ΠΑΣΟΚ: Ανατολή ή... “δύση” του “πράσινου ήλιου”11:56ΗΠΑ: Πέθανε παιδί που “έμεινε” σε αυτοκίνητο για ώρες μέσα στην ζέστη! (βίντεο)11:43Σκιάθος: Έκλεβε αυτοκίνητα γιατί... τον χώρισε η κοπέλα του11:30F1: Το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+11:17Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)11:04Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο