LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 10:32

Πάτρα - Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η σεξουαλική κακοποίηση, οι συγγενείς και η διαμάχη των γονέων (βίντεο)

Ανοιχτή διαμάχη μεταξύ των γονέων έχει προκληθεί μετά τον ξυλοδαρμό του 15χρονου αγοριού στην Πάτρα. Τι λένε οι γονείς του αγοριού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

πατρα - πατερας 15χρονου που ξυλοκοποηθηκε

Ανοιχτή κόντρα μεταξύ των γονέων έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός του 15χρονου στην Πάτρα, φέρνοντας στο προσκήνιο νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο  πατέρας αρνείται ότι τσακώθηκε με τον γιο του επειδή του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος και ταυτόχρονα υποστήριξε ότι ο γιος του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από το περιβάλλον της μητέρας του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

«Η σεξουαλική κακοποίηση είχε γίνει στο σπίτι της μητέρας του. Έχει γίνει μήνυση από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Κάπου εκεί. Το περιστατικό έγινε τα Χριστούγεννα του 2023 και μου το αποκάλυψε ο ίδιος. Το παιδί ήταν πολύ λυπημένο και στεναχωρημένο και τον ρωτούσα γιατί είναι έτσι. Τον πήγα σε ψυχολόγο κι αφού μίλησαν του είπε: "Θα το πούμε και στον μπαμπά"», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο πατέρας του 15χρονου τόνισε ότι το παιδί πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του και πώς σε περίπτωση που πάει στη μάνα του «ότι τον βρει, τον βρήκε».

«Το παιδί να έρθει στο σπίτι του. Κι αν δεν θέλει να έρθει σε μένα και πάει στη μάνα του, τότε ότι τον βρει, τον βρήκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Για «συνεχή περιστατικά κακοποίησης από τον σύζυγο προς τη σύζυγο», έκανε λόγο ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου από την Πάτρα που τον χτύπησε ανηλεώς ο πατέρας του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Άκης Βαβαρούτας, είπε ότι, στα περιστατικά κακοποίησης συγκαταλεγόταν και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του. Μάλιστα το 2019 ο 15χρονος – σήμερα – και η μητέρα του έκαναν μήνυση στον πατέρα του.

Τότε βγήκε από το δικαστήριο το διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.

«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ. Το 2021 το πήγε στο Καραμανδάνειο και ζήτησε να το κάνουν καλά», περιέγραψε ο δικηγόρος και εξήγησε πως, η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον θείο του, «είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες».

Κλείνοντας ο Α.Βαβαρούτας είπε ότι, «μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει».

Μητέρα 15χρονου: Το παιδί θέλει να είναι μαζί μου τίποτε άλλο δεν το νοιάζει

Από την πλευρά της η μητέρα του 15χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ‘’Το πρωινό’’ είπε ότι «μαζί με το παιδί είμαι συνέχεια. Το παιδί μου είναι με την μητέρα του. Είμαι δίπλα του και θα είμαι. Αυτά που λέει ο σύζυγός μου  δεν ισχύουν πουθενά. Δεν ανησυχώ για το παιδί μου είναι στο πλευρό μου αυτή την στιγμή και είναι καλά»

Σε ερώτηση αν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού είπε πως «όλα θα γίνουν νόμιμα ακριβώς για το καλό του παιδιού. Το αποφάσισε ο εισαγγελέας γι’ αυτό μου έδωσε το παιδί να είναι κοντά μου και από εδώ και πέρα θα πάρουν όλα τον δρόμο της Δικαιοσύνης, βάση ό,τι έχει διατάξει ο κύριος Εισαγγελέας».

Για το αν δεχόταν bullying όλο αυτό διάστημα το παιδί της είπε ότι «δεν ισχύει αυτό το πράγμα γιατί εγώ μίλαγα καθημερινά με το σχολείο και δεν μου είχαν κάνει κάποιο παράπονο οι καθηγητές κανένα. είναι πολύ αγαπητό παιδί.

(θέλει) να είναι μαζί μου (το παιδί), τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούςΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Πολλές εστίες φωτιές έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν δυνάμεις πυρόσβεσης σε Διόνυσο και Γραμματικό. Οι περισσότερες έχουν προκληθεί από πτώση κεραυνών. 

Κακοκαιρία: Το 112 “χτύπησε” στην Αττική – Έρχονται καταιγίδες με κεραυνούςΣήμερα 12:17 | Ειδήσεις

Τι συστάσεις δίνουν προς τους πολίτες οι αρχές τις Πολιτικής Προστασίας. Ποια καιρικά φαινόμενα αναμένονται και πού.

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφουΣήμερα 11:56 | Ειδήσεις

Ποια νέα στοιχεία προκύπτουν για τη στυγερή δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)Σήμερα 11:01 | Ειδήσεις

Τι άφησε να εννοηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για το ενδεχόμενο μελλοντικής υποψηφιότητάς του κ. Αυγενάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λακωνία: Νεκρός άνδρας από φωτιά σε μονοκατοικία13:16ΝΔ: Σύννεφα εσωστρέφειας στον “γαλάζιο ουρανό”13:03Φωτιά σε Διόνυσο - Γραμματικό: Πολλές εστίες από κεραυνούς12:50Ρεύμα: Πόσο εξοικονομεί ένα νοικοκυριό που άλλαξε πάροχο και τιμολόγιο το 2024; 12:37Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου12:23Κακοκαιρία: Το 112 “χτύπησε” στην Αττική – Έρχονται καταιγίδες με κεραυνούς12:10ΠΑΣΟΚ: Ανατολή ή... “δύση” του “πράσινου ήλιου”11:56ΗΠΑ: Πέθανε παιδί που “έμεινε” σε αυτοκίνητο για ώρες μέσα στην ζέστη! (βίντεο)11:43Σκιάθος: Έκλεβε αυτοκίνητα γιατί... τον χώρισε η κοπέλα του11:30F1: Το Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+11:17Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)11:04Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο