LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 12:21

Ενδοοικογενειακή βία - Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό (βίντεο)

Τι δηλώνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που δικάζεται για απειλές και έχει καταγγελθεί για ξυλοδαρμό από την σύντροφο του.

Βια - κακοποίηση - ενδοοικογενειακή βια

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας έκανε μία γραπτή δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο 45χρονος εξήγησε τους λόγους του καβγά και τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα για όσα έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε ένα διαπληκτισμό με την σύντροφο μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει, στις οποίες εμφανίζομαι με την πρωην σύζυγο μου και τα παιδιά μου. Εκείνη την στιγμή μου ζήτησε να χωρίσω με την πρών σύζυγο μου και γι’αυτό το λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός.

Στο παρελθόν ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής, όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφτηκε η εν διαστάσει σύζυγός μου, εχθές στο ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλήσαμε σε πολύ καλο κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε 2 παιδιά και μια πολύ καλή σχέση.

Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και ότι το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί, και όχι η ίδια και γι’αυτό τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείτε αυτεπάγγελτα.»


Ειδήσεις σήμερα:

Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή

Ινδία - Νέο Δελχί: Φονική κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Γάζα - Στην Αίγυπτο παιδιά με καρκίνο: Σπαρακτικοί αποχωρισμοί από τους γονείς τους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιές: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Σταμάτα - Αναζωπύρωση στην Κερατέα (εικόνες)Σήμερα 21:32 | Ειδήσεις

Ολονύχτια αναμένεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα της Σταμάτας και της Κερατέας.

Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμεΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στην ενημέρωση που έκανε για τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπήΣήμερα 19:40 | Ειδήσεις

Μάχη έδινε το ΕΚΑΒ για να κρατήσει τον άνδρα στην ζωή όμως τελικά κατέληξε.

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και ΓερουλάνοςΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι επικείμενοι πρωταγωνιστές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάκυνθος: Φωτιά στην Αγία Μαρίνα (εικόνες)22:43Αγρίνιο: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στο Αγγελόκαστρο22:29Φωτιές - Κικίλιας: Σήμερα, στην Αττική, αντιμετωπίστηκαν δύο εξαιρετικά επικίνδυνες πυρκαγιές22:15Euro 2024: Η Αγγλία νικήτρια στην... παράταση κόντρα στην Σλοβακία22:02Φωτιές: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Σταμάτα - Αναζωπύρωση στην Κερατέα (εικόνες)21:49Εκλογές στην Γαλλία: Τι δείχνουν τα πρώτα exit poll21:35Ο Τεντόγλου “πέταξε” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου21:22Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Ράσελ μετά από σύγκρουση του Φερστάπεν21:06Φωτιά στον Λόφο Φιλοπάππου - Δύο οι εστίες (εικόνες)20:52Μεσολόγγι - Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: Χτύπαγε την έγκυο σύντροφό του20:39Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο 20:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα20:10Εκλογές στην Γαλλία με ρεκόρ συμμετοχής (εικόνες)19:56Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή19:42Φωτιά στην Κερατέα: Αστυνομικοί απομάκρυναν ηλικιωμένους και έσβησαν την αυλή τους (βίντεο)19:27Βοιωτία: Φωτιά στο Δίστομο (εικόνες)19:13Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο18:58Φωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες) 18:44Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμε 18:29Κόρινθος: Φωτιά στα Αθίκια (βίντεο)18:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο