LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 20:16

Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο

Σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων προχώρησαν οι Αρχές σε πολλές περιοχές, για την πρόκληση πυρκαγιών.

Φωτιά - Βόλβη

Σε τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και στο Πόρο προχώρησε η Πυροσβεστική, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα σε ακόμα 4 άτομα.

Αναλυτικότερα:

  • Συνελήφθη χθες 29 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Πειραιά, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε χαμηλή βλάστηση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ρέστη Σαλαμίνας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.500 ευρώ.
  • Συνελήφθη σήμερα, 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Νέας Μάκρης, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον του ρέματος Ραφήνας στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 8.538,75 ευρώ. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και στις 16 Ιουνίου 2024 και του επιβλήθηκε ποινή με αναστολή. Ο προαναφερόμενος οδηγήθηκε σήμερα, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και τον παράπεμψε να απολογηθεί στον Ανακριτή την Τρίτη το πρωί.
  • Συνελήφθη σήμερα 30 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Εθ. Πυρ. Κλιμακίου Πόρου με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ασκέλι Πόρου, του Δήμου Πόρου Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.000 ευρώ.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.933 ευρώ, χθες 29 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ιωαννίνων, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε υπαίθριες εργασίες προκαλώντας πυρκαγιά εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250 ευρώ, χθες 29 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θάσου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση αυτοσχέδιας συσκευής έψησης σε ύπαιθρο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Σκάλα Ποταμιάς στη νήσο Θάσο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250 ευρώ, σήμερα 30 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον οικισμό Χαλάστρας, του Δήμου Δέλτα, στην Θεσσαλονίκη.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625 ευρώ, σήμερα 30 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην κοινότητα Αρβανίτη, του Δήμου Πύργου, στην Ηλεία.
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)Σήμερα 15:50 | Ειδήσεις

Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό. Το σοκαριστικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Θύελλα προκάλεσε η στάση του Θεανούς Φωτίου, η οποία εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο στην διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζιΣήμερα 12:27 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η κακοκαιρία και ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα. Αναλυτικά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Εύβοια – Τροχαίο: 17χρονος στην εντατική σε σοβαρή κατάστασηΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο συνέβη το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο ανήλικος επιβάτης. Πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του και πού προσέκρουσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνέδριο Economist - Γεραπετρίτης: Αν υπάρξει κάποιο ατύχημα πάνω από το Αιγαίο, δεν θα υπάρχει VAR για να το διορθώσουμε18:31Ημαθία: Νεκρός άνδρας που τον παρέσυρε φορτηγό18:18Σύνορα Συρίας – Τουρκίας: Νεκροί διαδηλωτές που επιχείρησαν να καταλάβουν τουρκικά φυλάκια (εικόνες)18:05Missing alert για την εξαφάνιση 51χρονης17:52Τουρκία - Οζέλ: Το Αιγαίο πρέπει να είναι θάλασσα ειρήνης, όχι πολέμου και έντασης17:39Ορμπάν - Ζελένσκι: Για πρώτη φορά στο Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου ο Ούγγρος Πρωθυπουργός 17:26Πληθωρισμός Ιουνίου – Eurostat: Σταθερός στο 2,4% στην Ελλάδα17:12Ινδία: Δεκάδες νεκροί από ποδοπάτημα σε θρησκευτική συνάθροιση (βίντεο) 16:59Άγιοι Ανάργυροι: Διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες (βίντεο)16:45Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)16:32Coldplay - Ηρώδειο: Το βίντεο κλιπ του “Feels Like I'm Falling in Love” (εικόνες)16:18Μαύρος: Η ενεργειακή ασφάλεια συναρτάται με επενδύσεις16:05Λιμάνι Καβάλας: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν “μπει” στο πλοίο (εικόνες)15:58Τουρκία – Μετρό Σμύρνης: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα (βίντεο)15:41Φωτιά στην Κω - ΕΕΣ: Εθελοντές βοήθησαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο γιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του15:16Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)15:04Κύπρος: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και μαχαίρωσε οικιακή βοηθό14:50ΔΥΠΑ: Κοινωνικός τουρισμός για 80000 άτομα τον Ιούνιο14:37Φωτιά στην Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος - Είχε καταδίκη για άλλο εμπρησμό14:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο