LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 19:40 | Ανανέωση: 30 Ιουνίου 2024 19:42

Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή

Μάχη έδινε το ΕΚΑΒ για να κρατήσει τον άνδρα στην ζωή όμως τελικά κατέληξε.

φωτια - Σταματα

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο άνδρας που νωρίτερα υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν κοντά στην φωτιά στην Σταμάτα. Το ΕΚΑΒ έδωσε μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή όμως τελικά ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Ακόμη ένας άνδρας με δύσπνοια και αναπνευστικά προβλήματα βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Διονύσου και έχει ενημερωθεί το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος

Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”

Φωτιά στη Λαμία: Καίει δασική έκταση - Σηκώθηκαν εναέρια (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)Σήμερα 15:50 | Ειδήσεις

Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό. Το σοκαριστικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Θύελλα προκάλεσε η στάση του Θεανούς Φωτίου, η οποία εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο στην διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζιΣήμερα 12:27 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η κακοκαιρία και ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα. Αναλυτικά το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Εύβοια – Τροχαίο: 17χρονος στην εντατική σε σοβαρή κατάστασηΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο συνέβη το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο ανήλικος επιβάτης. Πώς εξετράπη το όχημα της πορείας του και πού προσέκρουσε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ημαθία: Νεκρός άνδρας που τον παρέσυρε φορτηγό18:18Σύνορα Συρίας – Τουρκίας: Νεκροί διαδηλωτές που επιχείρησαν να καταλάβουν τουρκικά φυλάκια (εικόνες)18:05Missing alert για την εξαφάνιση 51χρονης17:52Τουρκία - Οζέλ: Το Αιγαίο πρέπει να είναι θάλασσα ειρήνης, όχι πολέμου και έντασης17:39Ορμπάν - Ζελένσκι: Για πρώτη φορά στο Κίεβο μετά την έναρξη του πολέμου ο Ούγγρος Πρωθυπουργός 17:26Πληθωρισμός Ιουνίου – Eurostat: Σταθερός στο 2,4% στην Ελλάδα17:12Ινδία: Δεκάδες νεκροί από ποδοπάτημα σε θρησκευτική συνάθροιση (βίντεο) 16:59Άγιοι Ανάργυροι: Διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες (βίντεο)16:45Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)16:32Coldplay - Ηρώδειο: Το βίντεο κλιπ του “Feels Like I'm Falling in Love” (εικόνες)16:18Μαύρος: Η ενεργειακή ασφάλεια συναρτάται με επενδύσεις16:05Λιμάνι Καβάλας: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν “μπει” στο πλοίο (εικόνες)15:58Τουρκία – Μετρό Σμύρνης: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα (βίντεο)15:41Φωτιά στην Κω - ΕΕΣ: Εθελοντές βοήθησαν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο γιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του15:16Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)15:04Κύπρος: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και μαχαίρωσε οικιακή βοηθό14:50ΔΥΠΑ: Κοινωνικός τουρισμός για 80000 άτομα τον Ιούνιο14:37Φωτιά στην Ραφήνα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος - Είχε καταδίκη για άλλο εμπρησμό14:23Εύβοια – Τροχαίο: 17χρονος στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση14:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο