LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2024 09:32

Τροχαίο – Βόλος: Παρέσυρε δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε τα ξημερώματα, από οδηγό διερχόμενου οχήματος, να βρίσκεται μέσα αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.

τροχαίο δυστύχημα - μηχανη - αρχειο

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 5:30 το πρωί ένας άνδρας, ο οποίος νωρίτερα εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Λαρίσης, κοντά στη διασταύρωση για Άσπρες Πεταλούδες, από επαγγελματία που πήγαινε στην επιχείρησή του.

Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε για να δει τι συνέβη.

Ο δικυκλιστής έπεσε στο οδόστρωμα και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα μέσα στα αίματα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάρισα – φωτιά: Νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)

Βόλος: Επιχείρησαν να κλέψουν σίδερα και καλώδια από τα δικαστήρια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠατέρας Λύτρα: Το θύμα έδωσε αφορμή, ο γιος μου ποτέ δεν θα βιαιοπραγούσεΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Αίσθηση εχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα του γνωστού δικηγόρου, οι οποίες εξάλλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις δικές του δημόσιες τοποθετήσεις.

Ζούμπερι: Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει συνάνθρωπο τουΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Ένας 45χρονος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, μπροστά στα μάτια της οικογένειας του, προσπαθώντας να σώσει ένα ηλικιωμένο που πάλευε με το κύματα.

Μάνη: Η Μητρόπολη δημοσίευσε… ειδική προσευχή για να φύγει ο καύσωνας!Σήμερα 20:31 | Ειδήσεις

Η Εκκλησία αποφάσισε να ριχτεί... στη μάχη κατά των ακραία υψηλών θερμοκρασιών, επιστρατεύοντας τα δικά της όπλα για να μας ανακουφίσει με λίγη δροσιά.

Ρωσία: Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων σε εκκλησία και συναγωγή (εικόνες)Σήμερα 20:43 | Ειδήσεις

Οι επιθέσεις σημειώθιηκαν στην Δημοκρατία του Νταγκεστάν στον βόρειο Καύκασο. Τουλάχιστον εννέα οι νεκροί με τον μέχρι στιγμής απολογισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάρκινσον: Εξέταση αίματος προβλέπει τη νόσο επτά χρόνια πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων23:01Απάτη – Άρτα: Της πούλησε ανύπαρκτο αυτοκίνητο22:47Αλτσχάιμερ: Αυξημένος ο κίνδυνος κληρονομικότητας από τη μητέρα22:32Δούκας: Να κάνουμε την Αθήνα πιο καθαρή, πιο όμορφη και πιο βιώσιμη22:18Κρήτη: Γύπας κατέβηκε σε ταράτσα σπιτιού (εικόνες)22:03Μέκκα: Εκατοντάδες οι νεκροί Αιγύπτιοι προσκυνητές στο χατζ21:50myPhoto: Διαθέσιμη και για ανήλικους η εφαρμογή21:36Euro 2024 – Κροατία: Νέο πρόστιμο από την UEFA21:23ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές ΑΣΕΠ: Η κυβέρνηση εφαρμόζει κομματοκρατία21:09Ρωσία: Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων σε εκκλησία και συναγωγή (εικόνες)20:55Μάνη: Η Μητρόπολη δημοσίευσε… ειδική προσευχή για να φύγει ο καύσωνας!20:42Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Νέα χρυσά και ασημένια μέταλλα για την Ελλάδα20:28Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: 48χρονη βρέθηκε νεκρή σε χωματόδρομο20:13Deutsche Welle: “Κλείδωσε” ο Μαρκ Ρούτε για επόμενος Γραμματέας του ΝΑΤΟ19:59Boeing – Νέα βλάβη: Αεροσκάφος υπέστη ρωγμή στο παρμπρίζ19:45Thessaly & Evros Pass 2024: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις19:31Σύνδεση με το IRIS: Λήγει η προθεσμία “έρχονται” τα πρόστιμα19:17Formula 1 - Ισπανία: Άλλος ένας θρίαμβος για τον Φερστάπεν (εικόνες)19:03Πατέρας Λύτρα: Το θύμα έδωσε αφορμή, ο γιος μου ποτέ δεν θα βιαιοπραγούσε18:49Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στον Μαχαιρά, απογειώθηκαν εναέρια μέσα18:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο