LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2024 08:59 | Ανανέωση: 23 Ιουνίου 2024 22:03

Κρήτη: Γύπας κατέβηκε σε ταράτσα σπιτιού (εικόνες)

Τις ασυνήθιστες εικόνες κατέγραψε με τον φακό της μηχανής του, ο φωτογράφος Μανώλης Τσαντάκης στα ανατολικά του νησιού.

Γυπας - Κρητη

Μια εντυπωσιακή και συνάμα ασυνήθιστη εικόνα εντόπισε χθες το μεσημέρι κάτοικος στα ανατολικά της Κρήτης, την οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο λόγος για τον Μανώλη Τσαντάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στην ομάδα «ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – BIRDS OF CRETE», έκανε γνωστό ότι εντόπισε έναν γύπα πάνω σε μια ταράτσα.

Γυπας - Κρητη

«Πριν από 2 ώρες περίπου φεύγοντας από το σπίτι μου για μια δουλειά, είδα αυτό το όρνιο (Γύπας) πάνω σε μια ταράτσα. Αφού τον παρατήρησα για λίγη ώρα μήπως καταλάβω αν υπάρχει κάποιο τραύμα, πήγα σπίτι να πάρω τη φωτογραφική μου μηχανή για να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Έχω την εντύπωση πως είναι νεαρό και άμαθο ακόμη άτομο που χάθηκε από το κοπάδι ή ίσως αρκετά εξουθενωμένο και διψασμένο να ψάχνει για νερό.

Μισή ώρα μετά που γύρισα στο σημείο είχε φύγει. Έψαξα για λίγο σε διπλανά σπίτια αλλά δεν μπορούσα να δω κάτι, ιδιαίτερα στις ψηλές ταράτσες. Από το tag και το δακτυλίδι όποιος έχει επαφή και γνωρίζει μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Παρόλες τις πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε το έχω ήδη γράψει αρκετές φορές είμαι κάθετα αντίθετος με τις ταμπέλες που δεν έχω πειστεί ότι δεν ενοχλούν τα πτηνά, δεν τους δημιουργούν ψυχολογικό στρες, δεν τα πληγώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γυπας - Κρητη

Ο φωτογράφος Μανώλης Τσαντάκης, μιλώντας στο ant1news.gr, ανέφερε τα εξής: Έμαθα πως τον είχαν ξαναβρεί κουρασμένο κάπου στο Ρέθυμνο, τον έστειλαν για περίθαλψη στην ΑΝΙΜΑ και λίγες μέρες πριν τον απελευθέρωσαν πάλι στο Ρέθυμνο. Αυτός αντί να ενωθεί με άλλες ομάδες που βρίσκονται και διαβιούν στα βουνά του Ρεθύμνου ήρθε ανατολικά που λογικά εδώ δεν υπάρχουν τόποι διαβίωσης αυτών των πουλιών. Προσπαθώ και πάλι να τον εντοπίσω, τριγυρνά στα περίχωρα του Παλαικάστρου ψάχνοντας νερό και τροφή αλλά αν δεν ενωθεί άμεσα με κάποια ομάδα δύσκολα θα επιβιώσει».

Γυπας - Κρητη

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: 48χρονη βρέθηκε νεκρή σε χωματόδρομο

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύοΣήμερα 12:18 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών το οποίο μόλις εξέδωσε, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της ΧεζμπολάχΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Στη ανακοίνωσή του ισραηλινού στρατού αναφέρεται ότι "ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο". Δεν επιβεβαιώνει τον θάνατο η Χεζμπολάχ. 

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μουΣήμερα 10:18 | Ειδήσεις

Μιλώντας στους "Weekenders", ο Δημήτρης Σακελλάρης τόνισε πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα με το παιδί. Που επέρριψε τις ευθύνες για την παραβατικότητα των ανηλίκων. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Μητσοτάκης στον διαγωνισμό Ρομποτικής “First Global Challenge”: Μας δείχνετε τον δρόμο (εικόνες) 14:26Λειψυδρία στην Αττική: Η κατάρα του Ποσειδώνα, η επικήρυξη των ακρίδων και η κρήνη που βάφτισε το Ψυχικό14:12Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι πήραν με τη βία κόσμημα από 52χρονο13:59Αλεξανδρούπολη - Βιασμός 5χρονου: Στον εισαγγελέα οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των συμμαθητών του μετά την καταγγελία 13:45Λίβανος: Σε κατάσταση συναγερμού μετά τη δολοφονία Νασράλα - Προετοιμάζει αντίποινα η Χεζμπολάχ13:31CERN: Ο Κωνσταντίνος Φουντάς του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Πρόεδρος του Συμβουλίου13:17Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της13:04Θεσσαλία - Φυσικές καταστροφές: Νέα παράταση στα μέτρα ανακούφισης12:50Φοροδιαφυγή: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ελεύθερους επαγγελματίες12:37Καιρός: Έρχεται έκτακτη επιδείνωση με βροχές, ανέμους και κρύο12:23Πειραιάς: Πλοίο επέστρεψε από Κρήτη - Ταλαιπωρία για 977 επιβάτες12:10Μαχαίρωμα 68χρονου στην Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία η σύζυγος11:57Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πρωταγωνιστής11:44Μαρινέλλα - Παγώνη στον AΝΤ1: Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά11:30Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή11:16Χασάν Νασράλα: Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ11:02Διευθυντής που δέχθηκε επίθεση από μαθητή: Δεν θα κινηθώ νομικά, δεν είναι αρμοδιότητα μου10:49Κάμαλα Χάρις: “Επιτέθηκε” στον Τραμπ για το μεταναστευτικό10:35Νέα Ζηλανδία: Καρχαρίας - “φάντασμα” εντοπίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό10:22Ερμιόνη - Δικηγόρος οικογένειας: Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για παραμέληση ανηλίκου10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο