LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2024 16:47

Απάτη – Άρτα: Της πούλησε ανύπαρκτο αυτοκίνητο

Πως ο υποτιθέμενος πωλητής έπεισε το θύμα του να του καταθέσεις μερικές χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό ως προκαταβολή για την μεταβίβαση.

απάτη - τηλεφώνημα

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε γυναίκα από την Άρτα που θέλησε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που είδε σε αγγελία στο Ίντερνετ.

Τηλεφώνησε στον υποτιθέμενο πωλητή του αυτοκινήτου ο οποίος την έπεισε να του βάλει στο τραπεζικό του λογαριασμό 2.460 ευρώ για να προχωρήσει η αγοραπωλησία .

Λίγες μόνο μέρες μετά η υποψήφια αγοράστρια του αυτοκινήτου κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο , στην Αστυνομία .

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ και τώρα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. .Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝτιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)Σήμερα 05:26 | Ειδήσεις

Τηλεμαχία με αντεγκλήσεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις, καθώς και συγκρούσεις για τις πολιτικές επιλογές των δύο υποψηφίων για την επόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδροςΣήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών οργάνων για την επόμενη πενταετία εξέλεξε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τις απειλές στην σύντροφο τουΣήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Σήμερα έχει οριστεί η δίκη του κατηγορούμενου δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 ΙουνίουΣήμερα 07:17 | Ειδήσεις

Κοινωνικά επιδόματα συνολικού ύψους 187 εκατομμυρίων ευρώ καταβάλλει σήμερα ο ΟΠΕΚΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ντιμπέιτ: Ο Μπάιντεν “προβλημάτισε” με την εμφάνιση απέναντι στον Τραμπ (βίντεο)09:16Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)09:04Ντιμπέιτ - Μπάιντεν: Τα κατάφερα καλά κόντρα στον ψεύτη Τραμπ (βίντεο)08:51ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή08:38Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τις απειλές στην σύντροφο του08:24Εορτολόγιο - 28 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:11Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι07:58ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 Ιουνίου07:45Missing Alert για εξαφάνιση 46χρονου07:31Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή07:18ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και Γερμανίας07:03Copa America - ΗΠΑ: Μπελάδες μετά την ήττα από τον Παναμά (βίντεο)06:49Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)06:36Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος06:22Καιρός: Tοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)05:40Το debate Μπάιντεν - Τραμπ για τον Λευκό Οίκο (βίντεο)03:59Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”00:00Σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – ΕΣΗΕΑ: Στηρίζουμε την συνάδελφό μας23:48Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο