LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2024 17:44

Ζούμπερι: Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει συνάνθρωπο του

Ένας 45χρονος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, μπροστά στα μάτια της οικογένειας του, προσπαθώντας να σώσει ένα ηλικιωμένο που πάλευε με το κύματα.

Περιπολικό - Ασθενοφόρο - Ημέρα

Ένας άντρας 45 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία του Ζούμπερι, προσπαθώντας να σώσει έναν ηλικιωμένο που κινδύνευε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το rpn.gr, ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τα κύματα και έσπευσαν να τον βοηθήσουν 4 λουόμενοι και ο ναυαγοσώστης της παραλίας.

Ο ηλικιωμένος σώθηκε, αλλά δυστυχώς ο 45χρονος δεν κατάφερε να βγει από τη θάλασσα με τις αισθήσεις του.

Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που του έκανε ΚΑΡΠΑ, αλλά και άντρες του Λιμενικού Ραφήνας. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου του έγινε προσπάθεια ανάνηψης, δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Ο άνδρας πιθανότατα αραβικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, που είχαν πάει μαζί για να περάσουν την ημέρα τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝτιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)Σήμερα 05:26 | Ειδήσεις

Τηλεμαχία με αντεγκλήσεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις, καθώς και συγκρούσεις για τις πολιτικές επιλογές των δύο υποψηφίων για την επόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδροςΣήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών οργάνων για την επόμενη πενταετία εξέλεξε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και ΓερμανίαςΣήμερα 06:32 | Ειδήσεις

Αλλαγές στο κείμενο της Στρατηγική Ατζέντας προκάλεσαν την αντίδραση του Έλληνα Πρωθυπουργού και όχι μόνο. Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας.

Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)Σήμερα 07:53 | Ειδήσεις

H Ουρουγουάη εξασφάλισε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του φετινού Κόπα Αμέρικα, που προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση από το ANT1+

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 28 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:11Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι07:58ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 Ιουνίου07:45Missing Alert για εξαφάνιση 46χρονου07:31Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή07:18ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και Γερμανίας07:03Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)07:00Copa America - ΗΠΑ: Μπελάδες μετά την ήττα από τον Παναμά (βίντεο)06:49Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)06:36ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή06:30Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος06:22Καιρός: Tοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)05:40Το debate Μπάιντεν - Τραμπ για τον Λευκό Οίκο (βίντεο)03:59Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”23:59Σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – ΕΣΗΕΑ: Στηρίζουμε την συνάδελφό μας23:48Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”23:22Κρήτη: Βρέθηκε η σορός άντρα που έπεσε από πλοίο στην Ύδρα τον Απρίλιο23:07Θήβα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ένα νεκρό (βίντεο)22:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο