LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2024 19:43

Boeing – Νέα βλάβη: Αεροσκάφος υπέστη ρωγμή στο παρμπρίζ

Τρόμος προκλήθηκε στους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το συμβάν και το συνέδεσαν με σειρά πρόσφατων ατυχημάτων στα αεροσκάφη κατασκευής της εταιρίας.

Virgin - Αεροσκάφος

Πανικός προκλήθηκε σε  πτήση αεροσκάφους τύπου Boeing 787 το οποίο πετούσε με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο, όταν ράγισε το παρμπρίζ του πιλοτηρίου ενώ το αεροσκάφος πετούσε στα 40.000 πόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη New York Post τρεις ώρες μετά την απογείωση της πτήσης από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Boeing 787-9 «υπέστη ζημία στο εξωτερικό στρώμα του παρμπρίζ του πιλοτηρίου», αναφέρει η εταιρία, επισημαίνοντας ότι η ρωγμή διείσδυσε στο γυαλί, το οποίο «είναι κατασκευασμένο από πολλαπλά στρώματα».

Εκείνη την ώρα το σκάφος βρισκόταν ανάμεσα στη Γροιλανδία και την Ισλανδία. Οι πιλότοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους επιβάτες οι οποίοι εξέφραζαν φόβους περί αποσυμπίεσης της καμπίνας και στη συνέχεια οι πιλότοι αποφάσισαν να αλλάξουν προορισμό και να επιστρέψουν στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η New York Post η θερμοκρασία έξω ήταν στους -58 βαθμούς Κελσίου. Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε τη ζημιά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Το αεροπλάνο Boeing 787-9 υπέστη ζημιά στο εξωτερικό στρώμα του παρμπρίζ του πιλοτηρίου. Η ρωγμή διείσδυσε στο γυαλί της πτήσης VS41, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πολλαπλά στρώματα», ανακοίνωσε η εταιρία Virgin Atlantic για το συμβάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝτιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)Σήμερα 05:26 | Ειδήσεις

Τηλεμαχία με αντεγκλήσεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις, καθώς και συγκρούσεις για τις πολιτικές επιλογές των δύο υποψηφίων για την επόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδροςΣήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών οργάνων για την επόμενη πενταετία εξέλεξε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τις απειλές στην σύντροφο τουΣήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Σήμερα έχει οριστεί η δίκη του κατηγορούμενου δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 ΙουνίουΣήμερα 07:17 | Ειδήσεις

Κοινωνικά επιδόματα συνολικού ύψους 187 εκατομμυρίων ευρώ καταβάλλει σήμερα ο ΟΠΕΚΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή08:36Ενδοοικογενειακή βία: Δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τις απειλές στην σύντροφο του08:24Εορτολόγιο - 28 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:11Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι07:58ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 Ιουνίου07:45Missing Alert για εξαφάνιση 46χρονου07:31Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή07:18ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και Γερμανίας07:03Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)07:00Copa America - ΗΠΑ: Μπελάδες μετά την ήττα από τον Παναμά (βίντεο)06:49Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)06:36Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος06:22Καιρός: Tοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)05:40Το debate Μπάιντεν - Τραμπ για τον Λευκό Οίκο (βίντεο)03:59Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”23:59Σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – ΕΣΗΕΑ: Στηρίζουμε την συνάδελφό μας23:48Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”23:22Κρήτη: Βρέθηκε η σορός άντρα που έπεσε από πλοίο στην Ύδρα τον Απρίλιο23:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο