LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2022 18:04

“Ελπίδα” - Ελ. Βενιζέλος: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων

Ακυρώσεις πτήσεων κυρίως προς τα νησιά αλλά και καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς».

αεροπλάνο - αεροδρόμιο - επιβάτης

Ακυρώσεις πτήσεων κυρίως προς τα νησιά αλλά και καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς».

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών γίνονται συνεχώς από το πρωί εργασίες εκχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη, ενώ συνιστάται στους επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης τους με την αεροπορική εταιρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της AEGEAN λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, από το μεσημέρι της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου 2022 έως και το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθούν μόνο οι κάτωθι προγραμματισμένες πτήσεις και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, ενώ όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια ακυρώνονται.

Βρετανός - τουρίστας - αεροδρόμιο

Ειδικότερα οι πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 24 Ιανουαρίου 2022 είναι οι κάτωθι:

  • 532 Θεσσαλονίκη- Φρανκφούρτη
  • 833 Φρανκφούρτη -Αθήνα
  • 905 Λάρνακα -Αθήνα
  • 510 Θεσσαλονίκη -Στουτγάρδη
  • 511 Στουτγάρδη -Θεσσαλονίκη

Από το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00 και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί νέο τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων ενώ σχετικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, ενώ για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν την μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com).


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: τριψήφιος αριθμός θανάτων και 19075 νέα κρούσματα

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

"Ελπίδα": Χιονοπόλεμος σε κατάστρωμα πλοίου (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧαλκίδα - Εκβιασμοί επιχειρηματιών: Η δράση των εφοριακών και οι διώξειςΣήμερα 18:50 | Ειδήσεις

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εφοριακοί από την Χαλκίδα, που εκβίαζαν επιχειρηματίες και αποκόμιζαν τεράστια χρηματικά ποσά.

Βρετανία: Εκλογές στις 4 Ιουλίου προκήρυξε ο Σούνακ (βίντεο)Σήμερα 19:27 | Ειδήσεις

Πρέπει να μάθουμε επιτέλους ποιος κυβερνά την χώρα, είπε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, κατά την ανακοίνωση της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών στην χώρα.

Μητσοτάκης στο “Power Summit 2024 - Lights On”: Οι επενδύσεις, ο λιγνίτης και η ενεργειακή μετάβαση (εικόνες)Σήμερα 14:29 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο “Power Summit 2024 - Lights On” για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας μας αλλά και τις ευρωεκλογές.

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχηΣήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Ελάχιστα κλικ, ατελείωτη εμπειρία! Το ψηφιακό περιεχόμενο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πλέον διαθέσιμο σε μόνο έναν προορισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκίδα - Εκβιασμοί επιχειρηματιών: Η δράση των εφοριακών και οι διώξεις19:41Βρετανία: Εκλογές στις 4 Ιουλίου προκήρυξε ο Σούνακ (βίντεο)19:27Λαμία - ΟΠΕΚΑ: Τέλος τα σχολικά γεύματα από την εταιρεία μετά τις καταγγελίες για δηλητηρίαση μαθητών 19:14Γλυπτά του Παρθενώνα - Φρέιζερ: Η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει ότι μας ανήκουν πριν τα δανείσουμε19:01Guardian: Ο Σούνακ θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές 18:47Δέκα συχνές ερωτήσεις για την κατάψυξη ωαρίων18:33Αϊόβα: Φονικός ανεμοστρόβιλος “σάρωσε” ολόκληρη πόλη (εικόνες)18:20Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου: RUN – BIKE - CARE 2024 στο Ζάππειο18:07Ταξιδιωτικό ισοζύγιο: “Άλμα” τουριστικών εισπράξεων τον Μάρτιο 17:55FourFourTwo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών17:42antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη17:28ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία17:15Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης17:03Δανία: Φωτιά στα γραφεία φαρμακευτικού κολοσσού (εικόνες)16:50Ερμού: Άνδρας επιτέθηκε σε 20χρονη στην μέση του δρόμου (βίντεο)16:36Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία ότι έθεσε διαστημικό όπλο στην τροχιά δορυφόρου τους16:23Ακρίβεια: Πρόστιμο σε πολυεθνική για αθέμιτες πρακτικές16:09Πάτρα: Καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία... και συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία15:55Καλοκαίρι 2024: Ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών15:41Λαμία: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Κάηκε ολοσχερώς (εικόνες)15:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο