LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2024 16:28

Δανία: Φωτιά στα γραφεία φαρμακευτικού κολοσσού (εικόνες)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Δανια - φωτια

Μεγάλης κλίμακας πυρκαγιά κατακαίει τα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk της Δανίας, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Είναι μια τεράστια πυρκαγιά. Εχουμε αναπτύξει περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο έχει εκκενωθεί. Πρόκειται για τον φαρμακευτικό κολοσσό που παρασκευάζει το Ozempic.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Ο καπνός είναι ορατός από απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιλκίς - Πατέρας κτηνοτρόφου: Ήθελαν να λιντσάρουν το παιδί μου, όχι να το κλέψουν

Νέος Μαρμαράς: άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

Μέση Ανατολή: Ιρλανδία και Νορβηγία αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη - Ανακαλεί τους πρέσβεις το Ισραήλ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΥπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)Σήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Τι εισηγήθηκαν οι υπουργοί κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)Σήμερα 18:53 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος οι εξαφανίσεις ξένων επισκεπτών τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας. Νέος συναγερμός σήμανε στη Σίκινο αυτή τη φορά, καθώς αγνοούνται δυο Γαλλίδες τουρίστριες. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Λάρισα: Νεκρός οδηγός μετά από εκτροπή αυτοκινήτου (εικόνες)Σήμερα 20:05 | Ειδήσεις

Το όχημα που οδηγούσε μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την ΠυροσβεστικήΣήμερα 23:30 | Ειδήσεις

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και ένα ειδικό όχημα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την Πυροσβεστική23:31Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση για τα νομικά πρόσωπα23:31Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ23:17Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για απαγωγή παιδιών και παράνομες υιοθεσίες23:05Στεφανίδη: Η έκκληση στον Μητσοτάκη και η παρέμβαση Λιβάνιου22:50Athens Pride 2024: Χρώματα και συνθήματα στην παρέλαση υπερηφάνειας (εικόνες)22:36Η Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης της Κάσου22:22Ρέθυμνο: Νεκρός βρέθηκε καπετάνιος σε πλοίο22:07TikTok: Πως ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη21:53Χανιά: Άγρια συμπλοκή με... ξύλο και πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ (εικόνες)21:40Πέθανε ο Ελευθέριος Καλογιάννης21:26Συνελήφθη 52χρονος με καταδίκες φυλάκισης πάνω από 35 χρόνια21:12Euro 2024: Η Ισπανία κέρδισε εύκολα την Κροατία (εικόνες)20:58Ερντογάν για Eurofighter: Η Γερμανία έχει πλέον μαλακώσει σε αυτό το θέμα20:44Λάρισα: Νεκρός οδηγός μετά από εκτροπή αυτοκινήτου (εικόνες)20:30Σίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)20:17Εθνική Ελλάδας - Προολυμπιακό: Εκτός ο Παπαπέτρου, “αμφίβολος” ο Σλούκας 20:03Ενδοοικογενειακή βία - Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύντροφό του19:49Ο Τζέιμς παραμένει στη Μονακό19:35Απάτη - Νάουσα: Έκαναν τους γιατρούς για να αποσπάσουν χρήματα19:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο