LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2024 16:28

Δανία: Φωτιά στα γραφεία φαρμακευτικού κολοσσού (εικόνες)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Δανια - φωτια

Μεγάλης κλίμακας πυρκαγιά κατακαίει τα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk της Δανίας, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Είναι μια τεράστια πυρκαγιά. Εχουμε αναπτύξει περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο έχει εκκενωθεί. Πρόκειται για τον φαρμακευτικό κολοσσό που παρασκευάζει το Ozempic.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Ο καπνός είναι ορατός από απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιλκίς - Πατέρας κτηνοτρόφου: Ήθελαν να λιντσάρουν το παιδί μου, όχι να το κλέψουν

Νέος Μαρμαράς: άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

Μέση Ανατολή: Ιρλανδία και Νορβηγία αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη - Ανακαλεί τους πρέσβεις το Ισραήλ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Ηλεία: Νύχτα αγωνίας με διπλό πύρινο μέτωπο (εικόνες)Σήμερα 21:51 | Ειδήσεις

Νύχτα αγωνίας καθώς η φωτιά από την Αχαΐα “πέρασε” στην Ηλεία και έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική.

Φωτιά στην Αχαΐα: Επεκτάθηκε στην Ηλεία (εικόνες)Σήμερα 21:14 | Ειδήσεις

Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Αχαΐα η οποία θα συνεχιστεί για όλο το βράδυ.

Ενδοοικογενειακή βία: Ο ΑΝΤ1 σε στέγη φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών (βίντεο)Σήμερα 20:10 | Ειδήσεις

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός θύματος ενδοοικογενειακής βίας αποκλειστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1. Τα στοιχεία της αστυνομίας για τον Μάϊο.

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βίαΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 81χρονο που δολοφόνησε άγρια τη σύζυγό του στον Έβρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αργολίδα: Έγκυος τραυματίστηκε σε έκρηξη θερμοσίφωνα22:52Δράμα: Φωτιά στην περιοχή Παρανέστι22:39Ελλάδα - Πολωνία: Φιλική νίκη για την Εθνική22:25Φωτιά στην Ηλεία: Νύχτα αγωνίας με διπλό πύρινο μέτωπο (εικόνες) 22:12Μυτιλήνη: 8χρονος στο νοσοκομείο - Έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5Χ521:58Φωτιά στην Αχαΐα: Επεκτάθηκε στην Ηλεία (εικόνες) 21:45Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε τον πατέρα του και είπε πως θα το…ξανακάνει21:31Χατζηδάκης στο Ecofin: Καιρός να εμπλακεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας21:18Euro 2024: Η Αυστρία “υπέταξε” την Πολωνία και αγγίζει την πρόκριση (εικόνες)21:05Ενδοοικογενειακή βία: Ο ΑΝΤ1 σε στέγη φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών (βίντεο)20:51Πλειστηριασμοί: Νέο “κύμα” για μεγαλοοφειλέτες δημοσίου (εικόνες)20:38Νέες απολύσεις δικαστών λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων20:24Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 40χρονος που παρέσυρε τη σύζυγό του20:11Missing alert για την εξαφάνιση 12χρονου19:57Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα γενέθλια και το τρυφερό μήνυμα της Κέιτ (εικόνες)19:44Βαλκάνια - Καύσωνας: Φονικές θερμοκρασίες και διακοπές ρεύματος (εικόνες)19:30Copa America: Ένα τουρνουά αξίας πάνω από 4 δισ. ευρώ19:16Καιρός: Ζέστη και πιθανές τοπικές βροχές το Σάββατο19:03Φωτιά στην Ηλεία: Νεκρός 55χρονος που βοηθούσε στην κατάσβεση18:49Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία: Εκκενώσεις σε πολλές περιοχές (εικόνες)18:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο