LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2024 17:54

Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου: RUN – BIKE - CARE 2024 στο Ζάππειο

Το 4ο RUN – BIKE – CARE θα θα στηρίξει το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018.


 

Run Bike Care

O Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "διοργανώνει και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά το RUN – BIKE – CARE 2024 στο Ζάππειο και ώρα 09:00 – 12:00. Η εκδήλωση, που έχει γίνει πια θεσμός, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου και θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα σε όλες και όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Συνδιοργανωτές και φέτος θα είναι ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Δήμος Αθηναίων.

Η φετινή δράση θα στηρίξει το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018 και από τότε υλοποιεί δωρεάν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους, παρέχοντας ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Ελάτε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο με ώρα έναρξης στις 09.00 και ώρα λήξης στις 12.00 να βρεθείτε στο πλευρό μας και στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μια εμπειρία καρκίνου, υποστηρίζοντας τους μαχητές, θαυμάζοντας τους επιζώντες, τιμώντας όσους έφυγαν από τη ζωή. Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε ακολουθώντας τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο ή 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας. Δυνατότητα συμμετοχής έχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου δύναται και θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 Ευρώ και με κάθε εγγραφή ο διαγωνιζόμενος θα λαμβάνει το μπλουζάκι του αγώνα (επιπλέον κόστος για αποστολές: 2 Ευρώ). Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά εδώ , ενώ έχετε τη δυνατότητα για ατομικές και ομαδικές εγγραφές.

Μαζί μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα του RUN – BIKE – CARE! «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο». Ενώστε τη δύναμη σας μαζί μας και δηλώστε εθελοντική συμμετοχή για να μας βοηθήσετε στον τομέα της οργάνωσης ή/και την ημέρα της διοργάνωσης, στις 02 Ιουνίου 2024. Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα  https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 6468222".

Run Bike Care

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Χαλκίδα: Συνελήφθη η διευθύντρια της ΔΟΥ για εκβιασμούς επιχειρηματιών

Κιλκίς - Κτηνοτρόφος: “Αναγκάστηκα να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα ήταν η κηδεία μου”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)Χθες 18:53 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος οι εξαφανίσεις ξένων επισκεπτών τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας. Νέος συναγερμός σήμανε στη Σίκινο αυτή τη φορά, καθώς αγνοούνται δυο Γαλλίδες τουρίστριες. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Λάρισα: Νεκρός οδηγός μετά από εκτροπή αυτοκινήτου (εικόνες)Χθες 20:05 | Ειδήσεις

Το όχημα που οδηγούσε μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την ΠυροσβεστικήΧθες 23:30 | Ειδήσεις

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και ένα ειδικό όχημα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο.

Athens Pride 2024: Χρώματα και συνθήματα στην παρέλαση υπερηφάνειας (εικόνες)Χθες 21:48 | Ειδήσεις

Το "παρών" στο Athens Pride έδωσε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Η Ιταλία κέρδισε με ανατροπή την Αλβανία (εικόνες)23:59Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση για τα νομικά πρόσωπα23:45Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβισμός ατόμων από την Πυροσβεστική23:31Πέθανε ο Κέβιν Κάμπελ23:17Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Ρωσία για απαγωγή παιδιών και παράνομες υιοθεσίες23:05Στεφανίδη: Η έκκληση στον Μητσοτάκη και η παρέμβαση Λιβάνιου22:50Athens Pride 2024: Χρώματα και συνθήματα στην παρέλαση υπερηφάνειας (εικόνες)22:36Η Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης της Κάσου22:22Ρέθυμνο: Νεκρός βρέθηκε καπετάνιος σε πλοίο22:07TikTok: Πως ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη21:53Χανιά: Άγρια συμπλοκή με... ξύλο και πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ (εικόνες)21:40Πέθανε ο Ελευθέριος Καλογιάννης21:26Συνελήφθη 52χρονος με καταδίκες φυλάκισης πάνω από 35 χρόνια21:12Euro 2024: Η Ισπανία κέρδισε εύκολα την Κροατία (εικόνες)20:58Ερντογάν για Eurofighter: Η Γερμανία έχει πλέον μαλακώσει σε αυτό το θέμα20:44Λάρισα: Νεκρός οδηγός μετά από εκτροπή αυτοκινήτου (εικόνες)20:30Σίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)20:17Εθνική Ελλάδας - Προολυμπιακό: Εκτός ο Παπαπέτρου, “αμφίβολος” ο Σλούκας 20:03Ενδοοικογενειακή βία - Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύντροφό του19:49Ο Τζέιμς παραμένει στη Μονακό19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο