LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2024 15:34

Λαμία: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Κάηκε ολοσχερώς (εικόνες)

Ποια είναι η κατάσταση των επιβατών που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο. 

Λαμία - Τουριστικό λεωφορείο - Φωτιά

Ολοσχερώς καταστράφηκε τουριστικό λεωφορείο που παραδόθηκε στις φλόγες κοντά στο τούνελ της ΠΑΘΕ πάνω από την Στυλίδα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορά εξαπλώθηκε. Οι λιγοστοί επιβάτες του αλλά και ο οδηγός το εγκατέλειψαν το λεωφορείο ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσβησαν τις φλόγες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι καπνοί ξεκίνησαν μέσα στο τούνελ κι ευτυχώς ο οδηγός είχε την ψυχραιμία να το οδηγήσει αρκετά μέτρα μακριά πριν σταματήσει και να ελέγξει την κατάσταση.

Ωστόσο από τους καπνούς και τα πολλά οχήματα - κυρίως φορτηγά - που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο, δημιουργήθηκε χάος.

Λαμία - Τουριστικό λεωφορείο - Φωτιά

Λαμία - Τουριστικό λεωφορείο - Φωτιά

Λαμία - Τουριστικό λεωφορείο - Φωτιά

Πηγή εικόνων: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κιλκίς - Πατέρας κτηνοτρόφου: Ήθελαν να λιντσάρουν το παιδί μου, όχι να το κλέψουν

Νέος Μαρμαράς: άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

Μέση Ανατολή: Ιρλανδία και Νορβηγία αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη - Ανακαλεί τους πρέσβεις το Ισραήλ



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΥπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)Σήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Τι εισηγήθηκαν οι υπουργοί κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)Σήμερα 18:53 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος οι εξαφανίσεις ξένων επισκεπτών τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας. Νέος συναγερμός σήμανε στη Σίκινο αυτή τη φορά, καθώς αγνοούνται δυο Γαλλίδες τουρίστριες. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1.

Παναθηναϊκος - Ναν: Το φραστικό επεισόδιο, η δικογραφία και η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυαΣήμερα 14:57 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο σταρ του Παναθηναϊκού φέρεται  να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του. 

Σύρος: Σκότωσαν άλογο με σφαίρα στο κεφάλιΣήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Το φρικιαστικό περιστατικό κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: Νεκρός οδηγός μετά από εκτροπή αυτοκινήτου (εικόνες)20:30Σίκινος: Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει το θρίλερ της εξαφάνισης δύο γυναικών (βίντεο)20:17Εθνική Ελλάδας - Προολυμπιακό: Εκτός ο Παπαπέτρου, “αμφίβολος” ο Σλούκας 20:03Ενδοοικογενειακή βία - Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύντροφό του19:49Ο Τζέιμς παραμένει στη Μονακό19:35Απάτη - Νάουσα: Έκαναν τους γιατρούς για να αποσπάσουν χρήματα19:20Περιφέρεια Αττικής: Με δύο νέα πυροσβεστικά ενισχύει τον ΣΠΑΠ (εικόνες) 19:04Παναθηναϊκος - Ναν: Το φραστικό επεισόδιο, η δικογραφία και η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα18:51Μητσοτάκης: Στην Ελβετία για τη διάσκεψη για την Ουκρανία18:37ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 21 Ιουνίου18:24Βόλος: Πούλησε…κάλτσες σε ηλικιωμένες και τους έκλεψε χρήματα και κοσμήματα18:10Euro 2024: Η Ελβετία επικράτησε με τριάρα της Ουγγαρίας17:57Missing alert για την εξαφάνιση 53χρονης17:43Κικίλιας: Φωτιά στο Πανόραμα Βούλας αντιμετωπίστηκε άμεσα - Εντοπίστηκε από drone (βίντεο)17:29Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε τεράστια πρόταση της Ίπσουιτς17:16Φωτιά στα Ιωάννινα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής17:03Σύρος: Σκότωσαν άλογο με σφαίρα στο κεφάλι16:49Τουρκία: Παρασκηνιακή…επιστροφή του Γκιουλ για την τουρκική Προεδρία16:35Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)16:21Ολάντ: Κατεβαίνει υποψήφιος με το Λαϊκό Μέτωπο16:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο