LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜαγνησίαΔημοσίευση: 06 Μαρτίου 2022 20:51

Βόλος: Προσποιήθηκαν τους πελάτες και έκλεψαν εστιατόριο!

Πώς κατάφεραν να τους συλλάβουν. Πόσα χρήματα κατάφεραν να αποσπάσουν από το εστιατόριο

εστιατόριο - εστίαση

Οι δράστες μπήκαν στο εστιατόριο και ολοκλήρωσαν τη ληστεία όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς που κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να συλλάβουν τον έναν από τους δύο. Ήταν εκείνοι που μπήκαν σε εστιατόριο του Βόλου στις 26 Φεβρουαρίου και αφού το έπαιξαν πελάτες μέχρι να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, στη συνέχεια λήστεψαν τον υπάλληλο.

Έφυγαν με 7.500 πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

"Πιο αναλυτικά συνελήφθη, χθες (05-03-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, ο ένας από τους δύο δράστες, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου.

Ειδικότερα, την 26-02-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε κατάστημα εστίασης στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, παριστάνοντας τους πελάτες. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο δράστες, πλησίασε τον υπάλληλο του καταστήματος, απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα και μαζί με τον συνεργό του αφαίρεσαν, από τις ταμειακές μηχανές και από γραφείο της επιχείρησης, το συνολικό χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε, η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία έφτασαν στο σημείο, αφαιρέθηκε την 25/26-02-2022 από την πόλη του Βόλου.

Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, βραδινές ώρες της 27-02-2022, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και κατασχέθηκε. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού".

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Ανδραβίδα - ΕΛΑΣ: Το χρονικό της τραγωδίας (εικόνες)

Πάτρα: Μνημόσυνο για τα τρία παιδιά υπό το βλέμμα της Αστυνομίας (εικόνες)

Πόλεμος στην Ουκρανία - Μπλίνκεν: σχέδιο για αποστολή πολεμικών αεροσκαφών



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)Σήμερα 09:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Νάσο Μπαλέρμπας για τη διαδικασια της επιστολικής ψήφου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49“Poetics of Space” στο Μεταξουργείο07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο