LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 09:26

Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)

Τι είπαν κάτοικοι του χωριού που συνέβη το περιστατικό στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ηλεία - δηλητηρίαση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Ηλείας που γιόρταζε τον Άγιο Γεώργιο, όταν 37 άτομα που βρέθηκαν στο πανηγύρι για τον Άγιο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι τη… “ζημιά” έκανε η βραστή προβατίνα που υπήρχε στα τραπέζια, με τον εφημέριο της ενορίας να λέει πως στο έθιμο συνεστίασης των πιστών που γίνεται για πάνω από 10χρόνια, υπήρχε ένα μεγάλο τραπέζι με πολλά φαγητά, αρνιά ψητά, προβατίνα βραστή, φράουλες, άρτοι και γλυκά και δεν ξέρουν τι μπορεί να έφταιξε.

Όπως είπε ένας νεαρός που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με συμπτώμτα τροφικής δηλητηρίασης “χρειαστήκαμε τρεις ορούς, δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε”.

Ένας άλλος άνδρας είπε ότι “εγώ δεν έφαγα βραστό, έφαγα τα χητά και τα κρέατα και δεν έπαθα τίποτα, ενώ τα παιδιά και η γυναίκα μου που έφαγαν βραστό, πήγαν στο Κέντρο Υγείας με πόνους στο στομάχι με εμετούς και διάρροιες”.

Οι άνθρωποι είναι όλοι καλά παρά την ταλαιπωρία και ο εφημέριος της εκκλησίας, είπε ότι το βραστό το επιμελήθηκε η παπαδιά και έφαγε και ο ίδιος αλλά δεν έπαθε τίποτα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς

Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...16:07Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη15:54Τζουλιάν Ασάνζ: “Πράσινο φως” από τη Βρετανία για έφεση κατά της έκδοσής του15:40Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο15:26Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο