LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 07:58 | Ανανέωση: 10 Μαΐου 2024 08:02

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Βύρωνας - πυροβολισμοί - δολοφονία - κορδέλα - κάλυκες

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά τη δολοφονία ενός άνδρα το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρική γειτονιά στον Βύρωνα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Λαζάρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” τον 32χρονο άνδρα έψαχνε για “ξεκαθάρισμα” η αλβανική μαφία από το 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία μηχανή προσέγγισε το αμάξι που οδηγούσε ο 32χρονος και συνεπιβάτης ήταν η σύντροφός του με τον άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε “εξ επαφής”. Η γυναίκα, δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, όμως υπέστη σοκ.

Λεπτομέρειες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας, δείχνουν ότι λίγα μέτρα πιο δίπλα, βρισκόταν το παιδί του άνδρα και η πεθερά του που είχαν πάει σε κατάστημα εστίασης.

Όπως περιγράφει ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Λάζος Μαντικός, η γυναίκα, άκουσε φωνές ότι ένας άνδρας είναι νεκρός, και βγαίνοντας από το κατάστημα με το εγγόνι της είδαν τον 32χρονο νεκρό και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί από το σημείο. Το παιδί είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και φώναζε “είναι ο μπαμπάς μου, είναι ο μπαμπάς μου”.


Μάρτυρας του περιστατικού περιγράφει στην κάμερα του ΑΝΤ1: “”Ήμουν ακριβώς απέναντι στην καφετέρεια, περιμέναμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά θεωρήσαμε ότι ήταν από πανηγυρισμούς. Δεν υπήρχε κάτι σε σιγαστήρα. Ήταν 3-4 τουλάχιστον… Ήταν δύο πάνω στη μηχανή και αστραπιαία ο ένας κατέβηκε τον πυροβόλησε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε”.


Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ18:23Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας 18:10Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...16:07Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη15:54Τζουλιάν Ασάνζ: “Πράσινο φως” από τη Βρετανία για έφεση κατά της έκδοσής του15:40Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο15:26Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο