LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 10:25

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα - δελτίο ΑΝΤ1

Με αφορμή ένα βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ που ο 39χρονος δολοφόνησε άγρια την Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, και αποτυπώνει "παρέλαση" περιπολικών περιμετρικά του σημείου, η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής. 

Η δικηγόρος Ελένη Τζούλη, είπε μεταξύ άλλων ότι θα έρθουν στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία και επεσήμανε την κατάσταση τη υγείας της μητέρας της Κυριακής, η οποία παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις.

“Καθημερινά έρχονται στο φως τη δημοσιότητας νέα στοιχεία και βίντεο και αναμένονται και νέα βίντεο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα οποία θα δοθούν στα χέρια της ανακρίτριας, που τα περιμένει και έχουν ήδη καθυστερήσει να της δοθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών τα οποία αποκαλύπτουν την ολιγορία και την εγκληματική αδράνεια και αμέλεια της Αστυνομίας", ανέφερε αρχικά η δικηγόρος.

“Χθες, με ευθύνη προφανώς των αστυνομικών που διενεργούν την ΕΔΕ, είδαμε μία επιλεκτική διοχέτευση στοιχείων της πειθαρχικής δικογραφίας, δεν κλήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και από αυτή την επιλεκτική διοχέτευση βλέπουμε ότι υπάρχει μια περιχαράκωση να αποδοθούν ευθύνες σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και όχι σε υψηλότερα κλιμάκια” επεσήμανε ακόμη.

“Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες μία ΕΔΕ, αποδίδοντας ευθύνες σε έναν υπό απόταξη αξιωματικό που θα έφευγε και κακώς υπηρετούσε…” είπε και τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπηρετούν ακόμη στο Σώμα, απλά σε άλλη υπηρεσία.

“Παράλληλα ο δράστης αυτή τη στιγμή βρίσκεται και χαίρει διαφορετικής μεταχείρισης μην τυχόν και διαταραχθεί η ηρεμία του και η καθημερινότητά του…” είπε και τόνισε ότι έχει γίνει καταγγελία και θα ελεγχθούν άπαντες, καθώς δεν επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους πραγματογνώμονες να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη.

“Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η μητέρα τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα” ειπε κλείνοντας η δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς

Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 καθώς ο οργανισμός θα έκανε σήμερα έλεγχο στις εγκαταστάσεις του.

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία - ΕΟΔΥ: Τι εντοπίστηκε στα δείγματα φαγητού που στάλθηκαν για ανάλυση21:23Ινστιτούτο Αστρονομίας - Αφρικανική σκόνη: Μεγαλύτερες οι συγκεντρώσεις τον Μάϊο 21:09Μητσοτάκης στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!20:55Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο) 20:40ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία 20:27ΗΠΑ: 1 στους 4 εφήβους καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά20:13Ιταλία: Γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της 19:59Ελβετία: Πέθανε κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε δάσος19:45Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ119:31Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ18:23Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας 18:10Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο