LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 18:20 | Ανανέωση: 09 Μαΐου 2024 18:40

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη

Η φράση που βιντεοσκοπήθηκε να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προκάλεσε την οργή της Πειραιάως, που του καταλογίζει χαμηλό πολιτικό πολιτισμό.

Παξοί Κασσελάκης

Τη φράση «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω!» φαίνεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συζήτησή του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Στέφανος Κασσελάκης, όπως προκύπτει από απόσπασμα βίντεο από τη συζήτηση, το οποίο ανήρτησε το δημοφιλές προφίλ πολιτικού σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ομάδα Αλήθειας».

Η έκφραση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, ο οποίος σε δήλωσή του στηλίτευσε τον πολιτικό πολιτισμό του ΣΥΡΙΖΑ και συσχέτισε το περιστατικό με παλαιότερες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη με το περιεχόμενο «Έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη».

Αναλυτικά ο κ. Ρωμανός σημείωσε: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω!”», ανέφερε ο κ. Ρωμανός.

«Από το αλήστου μνήμης "έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη" του κ. Πολάκη, στο "θα τους ξεσκίσω" του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» προσέθεσε.

«Υστερόγραφο: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος» κατέληξε.

Αντίλογος και επιμονή από το ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα το συμβάν τονίζοντας: 

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει. Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και επαναλαμβάνουμε για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας. Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει».

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης σε νεότερη ανάρτησή του σημείωσε:

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ

AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φιορεντίνα – ΑΕΚ: Το VAR ακύρωσε το γκολ των Ιταλών22:39“Cry to Heaven”: Η Adele κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη22:25Συμμορία στα Πατήσια: Παγίδευε θύματα μέσω ψεύτικου προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εκβίαζε22:11ΠΑΟΚ – Μπραν: Ψυχρολουσία λίγο πριν το φινάλε21:57Συλλογικές Συμβάσεις: Με επιφύλαξη έγινε δεκτή από τους εργαζόμενους η επαναφορά του διαλόγου υπαλλήλων - εργοδοτών21:43Χονγκ Κονγκ: Σε τουλάχιστον 83 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά σε πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών21:29Η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ σε 8.500 κατόχους προπληρωμένων καρτών επιδομάτων21:15Επίδομα παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων21:01Εθνική Ελλάδας: Με το δεξί… στα προκριματικά για το Μουντομπάσκετ20:47Παπαδάκης: Να ελέγξουμε τις "γερασμένες" υποδομές20:32Παναθηναϊκός - Μπενίτεθ: Όσο κερδίζεις γίνεσαι όλο και πιο δυνατός 20:16Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα20:02Κακοκαιρία Adel: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική - Προβλήματα στην κυκλοφορία 19:48Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:34Την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη - Μέτσολα στο Μαξίμου19:20ΠΑΟΚ - Μιχαηλίδης: Η δουλειά που έγινε και πέρυσι και φέτος είναι πολύ μεγάλη19:06Πάπας Λέων - Ερντογάν: Κρίσιμη συνάντηση στην Άγκυρα με φόντο τις παγκόσμιες εντάσεις 18:52Τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης18:38ΕΟΔΥ: 138 νέες εισαγωγές COVID19 και 12 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα18:24ΑΑΔΕ: Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων για παραβίαση του καθεστώτος ακινησίας18:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο