LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 18:20 | Ανανέωση: 09 Μαΐου 2024 18:40

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη

Η φράση που βιντεοσκοπήθηκε να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προκάλεσε την οργή της Πειραιάως, που του καταλογίζει χαμηλό πολιτικό πολιτισμό.

Παξοί Κασσελάκης

Τη φράση «Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω!» φαίνεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συζήτησή του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Στέφανος Κασσελάκης, όπως προκύπτει από απόσπασμα βίντεο από τη συζήτηση, το οποίο ανήρτησε το δημοφιλές προφίλ πολιτικού σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ομάδα Αλήθειας».

Η έκφραση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, ο οποίος σε δήλωσή του στηλίτευσε τον πολιτικό πολιτισμό του ΣΥΡΙΖΑ και συσχέτισε το περιστατικό με παλαιότερες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη με το περιεχόμενο «Έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη».

Αναλυτικά ο κ. Ρωμανός σημείωσε: «Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω!”», ανέφερε ο κ. Ρωμανός.

«Από το αλήστου μνήμης "έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη" του κ. Πολάκη, στο "θα τους ξεσκίσω" του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» προσέθεσε.

«Υστερόγραφο: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, Πρόεδρος άλλου κόμματος» κατέληξε.

Αντίλογος και επιμονή από το ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα το συμβάν τονίζοντας: 

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει. Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και επαναλαμβάνουμε για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας. Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει».

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης σε νεότερη ανάρτησή του σημείωσε:

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ

AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας08:38ΑΑΔΕ: Έρχεται το “φορολογικό ξυπνητήρι”08:24Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών από το 201108:11Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί07:57Ιραν - Ραϊσί: Επίσημα νεκρός ο πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών07:44Εκλογές - ΤΕΕ: Στασινός και ΔΚΜ νίκησαν με 41%07:30Κέρκυρα: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από 15χρονο07:17Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία07:03Εορτολόγιο - 20 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:50ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο