LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 23:13

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες.

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, στο Άλσος Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος» οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές.

Η 70η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ο ιστορικός αυτός θεσμός της ανθοκομίας της χώρας μας, ανοίγει τις πύλες της, για να μας προσφέρει ένα παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 8 το βράδυ.

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, η Αντιδήμαρχος, Ελένη Χρονοπούλου και η Δημοτική Επιτροπή της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, θα παρουσιάσουν και φέτος, στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο επιλέγοντας φυτά και λουλούδια από τα χιλιάδες και πλέον, είδη φυτών, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 70η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πόλη μας θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή της άνοιξης. Σας καλούμε να περιηγηθείτε στα περίπτερα της Έκθεσης, να συνομιλήσετε με τους ανθοπαραγωγούς οι οποίοι θα σας προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και θα σας δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους, να παρακολουθήσετε τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, να διασκεδάσετε με το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει και φυσικά να κάνετε και μια βόλτα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία στο πιο όμορφο προάστιο της Αττικής!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς στην κατηγορία εκδηλώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 10 ΜΑΪΟΥ - 26 ΜΑΪΟΥ 2024

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 11 ΜΑΪΟΥ 2024 στις 20:00

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ:

  • Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-13:00 είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Δευτέρα-Παρασκευή 13:00 – 22:00 το αντίτιμο είναι 2 ΕΥΡΩ
  • Σάββατο-Κυριακή 10:00-22:00 το αντίτιμο είναι 2 ΕΥΡΩ
  • Απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου εισόδου οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πολίτες άνω των 65 ετών, φοιτητές, και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)

Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...16:07Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη15:54Τζουλιάν Ασάνζ: “Πράσινο φως” από τη Βρετανία για έφεση κατά της έκδοσής του15:40Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο15:26Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο