LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚαβάλαΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2019 12:03

Ξήλωσε τα παγκάκια του Δήμου επειδή τον… ενοχλούσαν!

Σάλος στην τοπική κοινωνία για τον κάτοικο της περιοχής. Πώς αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του και πως «επανόρθωσε».

Παγκάκι

Φτερά είχαν κάνει για μέρες δύο παγκάκια από τον «περιφερειακό» δρόμο του Παληού (οδός Καζαντζάκη), στην περιοχή της Καβάλας. Τα παγκάκια είχε τοποθετήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας έναν χρόνο πριν, ανταποκρινόμενη σε αίτημα των κατοίκων του οικισμού.

Τα παγκάκια «αγνοούνταν» από τις αρχές της εβδομάδας, με κατοίκους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου να δηλώνουν άγνοια για το πού μπορεί να έχουν «καταλήξει».

Τελικά, το «μυστήριο» λύθηκε… Τα δύο παγκάκια είχε αφαιρέσει κάτοικος Παληού επειδή, κατά δήλωσή του, τον… ενοχλούσαν!

Ο κάτοικος της περιοχής πήγε κάποια στιγμή στο σημείο και ανενόχλητος ξεβίδωσε τις τέσσερις βίδες που τα στερέωναν στο κράσπεδο, πέταξε το ένα παγκάκι στον γκρεμό κάτω από τον δρόμο και πήρε το δεύτερο στο… σπίτι του όπου, για λίγα 24ωρα, «κοσμούσε» τον κήπο του!

Μετά και τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε, ο «δράστης» εμφανίστηκε αυτοβούλως στον Δήμο Καβάλας, δήλωσε την πράξη του και αποχώρησε. Την επομένη, ο ίδιος επανατοποθέτησε τα παγκάκια στην αρχική θέση τους!

Πηγή: Kavalapost.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)Σήμερα 09:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Νάσο Μπαλέρμπας για τη διαδικασια της επιστολικής ψήφου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49“Poetics of Space” στο Μεταξουργείο07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους06:59Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο