LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 15:50 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2024 16:32

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)

Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης κάτω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό. Το σοκαριστικό ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία - τοπογράφος - Παναγιώτης Στάθης

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό κάτω από το γραφείο του.

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο συνεταίρος του τη δουλειά γραφείου.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία

Ασθενοφόρο - περιπολικό - μηχανή

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1 μεταδόθηκε ηχητικό ντοκουμέντο - σοκ από την στιγμή των πυροβολισμών που επέφεραν τον θάνατο του άτυχου άνδρα:

Στις 08:32 το πρωί της Τρίτης, ένα δίκυκλο σταμάτησε και ο αναβάτης πυροβόλησε τον 54χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, την ώρα που στάθμευε το όχημα, έξω από τα γραφεία επιχείρησης.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε ακαριαία την ζωή του από την δολοφονική επίθεση

Οι αστυνομικοί έχουν βρει τουλάχιστον οκτώ κάλυκες στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

ΨΥΧΙΚΟ

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Η Φωτίου είπε “Αι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη (βίντεο)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρεςΣήμερα 18:46 | Ειδήσεις

Μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην Αττική την Πέμπτη, ενώ καταγράφηκε πλήθος κεραυνών, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν και φωτιές.

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Η διαφωνία των επτά στελεχών και η αποτίμηση της Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στο δρόμο προς την Κεντρική Επιτροπή.

Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμαΣήμερα 18:05 | Ειδήσεις

Η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής ΜεσογείουΣήμερα 16:42 | Ειδήσεις

Στο πλαίσιο του 13ου Athens Energy Summit, ο κ. Πάιατ, χαρακτήρισε την χώρα μας ως θετικό παράδειγμα στην διεθνή προσπάθεια προς την πράσινη μετάβαση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”19:15Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Πειραιά19:03Κακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρες18:49Συνέδριο Economist - Χατζηδάκης: Εξορθολογισμός στα επιδόματα χωρίς αλλαγή του προϋπολογισμού18:36Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα18:22Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)18:09Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40Διορισμοί εκπαιδευτικών: 10000 θέσεις ανοίγουν το νέο σχολικό έτος16:26Αθήνα: Ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ (εικόνες)16:13Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι16:00e-ΕΦΚΑ: Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων 15:47Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία15:34Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις15:20Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη (εικόνες)15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο