LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 15:09 | Ανανέωση: 04 Ιουλίου 2024 15:34

Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία

Ο Τούρκος πρόεδρος εκφράζει την στήριξή του στον Ντεμιράλ, ο οποίος πανηγύρισε γκολ σχηματίζοντας το σήμα των γκρίζων λύκων. 

Ερντογάν - G7

Έπειτα από την απόφαση της UEFA να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Τούρκου ποδοσφαιριστή Ντεμιράλ που σχημάτισε το σήμα των γκρίζων λύκων με τα χέρια του στον αγώνα Τουρκίας – Αυστρίας, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε το πρόγραμμά του και πηγαίνει το Σάββατο στη Γερμανία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της χώρας του με την Ολλανδία στηρίζοντας την Εθνική Τουρκίας, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Kωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν θα πάει τελικά στο Αζερμπαϊτζάν για την Σύνοδο Τουρκικών Κρατών όπως ήταν προγραμματισμένο ώστε να πάει στην Γερμανία για τον αγώνα.

Ποδοσφαιριστής - Γκρίζοι Λύκοι

Τουρκικά πρωτοσέλιδα αποθεώνουν Ντεμιράλ

Οι αντιδράσεις στην Τουρκία συνεχίστηκαν με τα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδωννα στηρίζουν πλήρως τον Τούρκο ποδοσφαιριστή με πρωτοσέλιδους τίτλους όπως της εφημερίδας Τουρκίγε «Δυσπεψία γκρίζου λύκου στην UEFA».

Πρωτοσέλιδο Τουρκιγέ - Ντεμιράλ

Η Ακσάμ έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο γκρίζος λύκος είναι τουρκικός, μην μιλάτε».

Η Μιλλιέτ με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μην το επισκιάζεις», σχολιάζει ότι «ενώ η Τουρκία πανηγύριζε για τη νίκη της επί της Αυστρίας, η Γερμανίδα Υπουργός Εσωτερικών και κάποιοι κύκλοι, με πρόφαση το σήμα των γκρίζων λύκων προσπάθησαν να επισκιάσουν τη νίκη».

Στήριξη και από αξιωματική αντιπολίτευση σε Ντεμιράλ για σήμα γκρίζων λύκων

Και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Οζγκιούρ Οζέλ στήριξε τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Τουρκίας Ντεμιράλ ο οποίος σχημάτισε σήμα γκρίζων λύκων στον αγώνα Τουρκίας – Αυστρίας στην Γερμανία, δηλώνοντας ότι δεν βρίσκει σωστή την έρευνα της UEFA εναντίον Ντεμιράλ. Ο Οζέλ ο οποίος είχε συνάντηση με τον εθνικιστή ηγέτη του Κόμματος Νίκη Ουμίτ Οζντάγ τον παρακολούθησε χαμογελαστός ενώ σχημάτισε και εκείνος το σήμα των γκρίζων λύκων και φάνηκε να εγκρίνει τη χειρονομία του.

«Η Τουρκία και η Εθνική Τουρκίας πρέπει επί του παρόντος να επικεντρωθούν στον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου, και όχι σε συζητήσεις και πολεμικές», είπε ο Οζγκιούρ Οζέλ.

Δήλωσε μάλιστα ότι δεν θεωρεί σκόπιμο να αναλάβει δράση η UEFA:

«Δεν θεωρούμε κατάλληλη μια τέτοια έρευνα λόγω του σήματος που χρησιμοποίησε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής όταν πανηγύριζε ένα γκολ. Αλλά η προσπάθεια να διευρύνουμε αυτή τη συζήτηση στην Τουρκία και να την φέρουμε σε σημείο πολιτικής σύγκρουσης θα βλάψει την εθνική μας ομάδα. Καταρχήν πρέπει όλοι να ενεργήσουν με ευαισθησία σε αυτό το θέμα. Επίσης σε αυτό το θέμα, γι αυτό το σήμα, πρέπει να είσαι είσαι φιλελεύθερος, δεν υπάρχει πρόβλημα, ήμασταν πάντα έτσι».

Οζντάγ: Ας ασχοληθούν με αυτούς που κάνουν το σήμα Χίτλερ

Από την πλευρά του ο εθνικιστής Ουμίτ Οζντάγ ενώπιον του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχημάτισε το σήμα του γκρίζου λύκου και είπε:

«Αυτό είναι το σήμα του τουρκικού έθνους για 2 χιλιάδες χρόνια. Όσοι συναντούν τον γκρίζο λύκο κάνουν γκρίζους λύκους για να δείξουν ο ένας στον άλλο ότι είναι Τούρκοι και δεν έχει καμία σχέση με κανένα πολιτικό κόμμα. Τούρκοι που ζουν στο βόρειο Αφγανιστάν κάνουν επίσης αυτό, οι Τούρκοι που ζουν στη Σιβηρία το κάνουν αυτό, και στο Αζερμπαϊτζάν. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι το κάνουν αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν πιο σωστό για το γερμανικό κράτος να ασχοληθεί με αυτούς που κάνουν το σήμα του Χίτλερ, παρά με αυτούς που κάνουν το σήμα των γκρίζων λύκων».

Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά (βίντεο)

Νέο Ψυχικό - Παναγιώτης Στάθης: Με δύο όπλα η εκτέλεση του τοπογράφου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίαςΧθες 16:16 | Ειδήσεις

Την ανιούσα παίρνει και πάλι ο υδράργυρος. Πόση θα είναι η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσίαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Στις κάλπες προσέρχοναι δεκάδες εκατομμύρια ψηφοφόρων, σε μία από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις για την Γαλλία και για όλη την Ευρώπη, λόγω της ανόδου της ακροδεξιάς.

Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

Οι Ουρουγουανοί λύγισαν την Σελεσάο στα πέναλτι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης που προβάλλεται απευθείας από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδαςΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 22:41 | Ειδήσεις

Αναλυτικά ο "χάρτης" των πληρωμών από την ΔΥΠΑ και τον ΕΦΚΑ μέχρι τις 12 Ιουλίου. Ποια επιδόματα και εφάπαξ θα καταβληθούν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: Νεκρά αδέλφια από φωτιά σε σπίτι που έβαλε ο πατέρας τους (βίντεο)08:18ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας08:04Copa America: Η Ουρουγουάη “άφησε” την Βραζιλία εκτός ημιτελικών (βίντεο)07:52Copa America - Κολομβία: Ο Ροντρίγκες την έστειλε στους ημιτελικούς (βίντεο)07:38Εκλογές στην Γαλλία: Οι φόβοι, οι συμμαχίες και η ισχυρή αστυνομική παρουσία07:25Καιρός - Κυριακή: Μελτέμι και άνοδος θερμοκρασίας07:11Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39Αλτσχάιμερ – Καφεΐνη: Τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επιβράδυνση της νόσου22:25Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο Μανταμάδο22:12ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών21:58Euro 2024: Η Αγγλία στα ημιτελικά21:45Διατροφή: Ζούμε στα 70 ανάλογα με το τι τρώμε στα 4021:31Δήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούς21:18Σεισμός στο Ιόνιο21:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο