LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 10:03

Μεταναστευτικό: Συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Καβάλα

Από τους διακινητές κατασχέθηκαν τα οχήματα με τα οποία μετέφεραν τους μετανάστες, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Χειροπέδες - σύλληψη

Συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μετανάστες.

Σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν συνεργό του που διέφυγε και αναζητείται, διότι οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο πρώτο όχημα.

Στην Εγνατία οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ο δεύτερος διακινητής, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, επτά μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη Σύρο: Νεκρός νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί

Φωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά

Σαλμονέλα στη Μαγνησία: Ομαδική αγωγή για τη δηλητηρίαση παιδιών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΨυχικό: Εκτέλεση οδηγού αυτοκινήτου από επιβάτες μηχανήςΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”Σήμερα 07:42 | Ειδήσεις

Το παιδί που νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιώνΣήμερα 06:28 | Ειδήσεις

Τρία παιδιά, ηλικίας 10-13 ετών, εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από δομή φιλοξενίας στο νησί της Ρόδου προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορόΣήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Η αρμόδια αντιδήμαρχος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για την μακάβρια καταγγελία μιας γυναίκας κατά την εκταφή της μητέρας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση09:14Νέο Ψυχικό: Εκτέλεση οδηγού αυτοκινήτου από επιβάτες μηχανής09:00Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό 08:51Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός08:37Φωτιά στη Χίο – Copernicus: Χιλιάδες στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες08:24Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο08:10Εορτολόγιο - 2 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:30Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών07:17Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη (βίντεο)07:03Copa America: Η Ουρουγουάη στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών (βίντεο)06:50Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο06:36Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα06:23Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη06:09Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47Γιατρός κατήγγειλε ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους23:35Καβάλα: Νεκρός 29χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής23:22Τουρκία - Αρχηγός αντιπολίτευσης για Κυπριακό: Πρέπει να δείξουμε θάρρος 23:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο