LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 06:29

Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός

Δύο παραιτήσεις και αντικαταστάσεις υπουργών έγιναν μετά τα μεσάνυχτα στην Τουρκία.

Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Εν μέσω φημών για ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου στην Τουρκία, δύο Υπουργοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και στη θέση τους διορίστηκαν δύο άλλοι, μέσα στη νύχτα.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, οι διορισμοί έγιναν στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλάγής. Ο Κεμάλ Μεμίσογλου διορίστηκε στο Υπουργείο Υγείας και ο Μουράτ Κουρούμ, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Εκρέμ Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές, επανήλθε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο μέχρι χθες Υπουργός Περιβάλλοντος υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προβλήματα υγείας, παρόλο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε δηλώσει μέσω Χ ότι συνεχίζει να εργάζεται στηρίζοντας το έργο της κυβέρνησης.

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο μέχρι χθες Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματοςΣήμερα 06:47 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 36χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού από τα χέρια του μπατζανάκη του. 

Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)Σήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι εθελοντές ήρωες της πρώτης γραμμής οι οποίοι, μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του περιορισμού της πυρκαγιάς.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη06:10Αυστραλία: Αγνοείται 12χρονος μετά από επίθεση κροκόδειλου00:00Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε στομάχι πύθωνα23:49Κρήτη: Έκρυβε χασίσι σε... μάσκα μαλλιών (εικόνες)23:38Συνέδριο Economist - Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για την δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές23:27Wimbledon: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 3ο γύρο23:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο