LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 08:57 | Ανανέωση: 02 Ιουλίου 2024 09:00

Νέο Ψυχικό: Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο

Εν ψυχρώ δολοφονία οδηγού αυτοκινήτου, σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού, μέσα στο αυτοκίνητο του, από οδηγό δικύκλου.

Ομάδα ΔΙΑΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά από την δολοφονία οδηγού αυτοκινήτου, στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στο Νέο Ψυχικό.

Στις 08:32 το πρωί της Τρίτης, ένα δίκυκλο σταμάτησε και ο αναβάτης πυροβόλησε τον οδηγό του αυτοκινήτου, την ώρα που στάθμευε το όχημα, έξω από τα γραφεία επιχείρησης.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε την ζωή του από την δολοφονική επίθεση

Οι αστυνομικοί έχουν βρει τουλάχιστον οκτώ κάλυκες στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο συνέταιρος του θύματος, ο οποίος βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας και άκουσε τους πυροβολισμούς.

Πληροφορίες που μένει νε απιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι ο άνδρας που έχασε την ζωή του στην ενέδρα θανάτου, οδηγούσε αυτοκίνητο που δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο.

Σε δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Μπάρκα, αναφέρεται: «Καθημερινά επιβεβαιώνονται τα χειρότερα σενάρια που θέλουν την πρωτεύουσα να είναι πλέον Άγρια Δύση και το οργανωμένο έγκλημα να δρα ανενόχλητο με μεθόδους που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στο Ψυχικό, όταν ένοπλοι πυροβόλησαν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, το Ψυχικό. Δεκαέξι πυροβολισμοί έπεσαν σε πρωινή ώρα που η περιοχή σφύζει από ζωή. Μήνες τώρα προειδοποιούμε τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τις ολέθριες συνέπειες που έχει η πολιτική που ακολουθούν με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την παράδοση της χώρας στις δράσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Οι άνθρωποι πλέον εκτελούνται μέρα μεσημέρι, έξω από σχολεία, σε εστιατόρια, ανάμεσα σε παιδιά, σε ανυποψίαστους πολίτες και τα καινούργια ήθη και έθιμα που φέρνει αυτό το διεθνοποιημένο δίκτυο εγκλήματος δείχνει να μην σέβεται καν τους στοιχειώδεις κανόνες που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Η ώρα μηδέν έχει σημάνει προ καιρού και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός της  μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν καθώς τα γεγονότα τους ξεπερνούν καθημερινά».

«Όταν ένας άνθρωπος δολοφονείται πρωί – πρωί, σε μία από τις υποτιθέμενα ασφαλέστερες περιοχές της Ελλάδας, τότε το «μύθευμα» Μητσοτάκη περί «νόμου και τάξης», μετατρέπεται σε «ανομία και αταξία». Όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε «Σιναλόα», οργανωμένης διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό

Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)Σήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Τι είπαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" οι Κωνστανία Δημογλίδου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)Σήμερα 09:53 | Ειδήσεις

Ο εκτροφέας ισχυρίστηκε ότι ακρωτηρίασε τα πανέμορφα πουλιά για να μην αποδράσουν. Τι πρόστιμο του επιβλήθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στη δήλωσή της η οικογένεια του 54χονου θύματος της "εκτέλεσης" στο Νέο Ψυχικό. Το βιντεοληπτικό υλικό και τα στοιχεία που ερευνούν οι αρχές.

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Μετά από 14 χρόνια των Συντηρητικών στην εξουσία, οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό, δείχνουν τους Εργατικούς να προηγούνται στην εκλογική μάχη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του10:51Χαλκιδική: Έκοψε τα φτερά παπαγάλων και χρέωνε κάθε φωτογραφία τους (βίντεο)10:38Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Τα βίντεο, η ιατροδικαστική εξέταση και η έκκληση της οικογένειας (βίντεο)10:25Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας για παιδική πορνογραφία10:12“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)09:58Πέραμα - Εργατικό ατύχημα: Προσπάθησαν να σβήσουν φωτιά σε φορτηγό πλοίο και τραυματίστηκαν09:45Προολυμπιακό Τουρνουά - Γκάλης: Αν παίζαμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...09:31O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)09:17Φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εθελοντές Υμηττού: Αν δεν παρεμβαίναμε έγκαιρα... (βίντεο)09:03Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις08:50Μπάιντεν προς συνεργάτες και χορηγούς: Είμαι υποψήφιος, δεν παραιτούμαι08:36Συμβούλιο της Επικρατείας: Μετακομίζει από το Αρσάκειο08:23Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)08:10Εορτολόγιο - 4 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά07:43Αυστραλία: Διαδηλωτές κρέμασαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης στην οροφή του κοινοβουλίου (βίντεο)07:30Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων07:17Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης του θανάσιμου πυροβολισμού - Ήταν μπατζανάκης του θύματος07:04Κάρυστος – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της06:50Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”06:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο